Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Trined glasvezel ervaringen en klachten

Trined ervaringen en klachten? Vereniging de Vastelastenbond hoort graag van u!Vind via deze pagina de klachten en ervaringen van (ex-) klanten van glasvezelinternet, bellen en televisieprovider Trined met elkaar en deze aanbieder deelde.

Doe dus uw voordeel met de ervaringen en klachten van klanten die u voorgingen bij Trined! Ook uw eigen klachten en ervaringen over Trined zijn bij de Vastelastenbond welkom. Onze adviseurs nemen vervolgens (indien nodig) graag contact met u op om adviezen en tips met u te delen.

Bekijk klachten & ervaringen Trined

Voor zowel positieve als negatieve ervaringen over de werkwijze van aanbieders van internet, tv en bellen zoals glasvezelprovider Trined is het internet een goede bron.

Raadpleeg, als u een bedrijf nog niet kent, de online reacties, klachten en ervaringen om een beeld te vormen van de werkwijze en klachtafhandeling.

Meld klachten en ervaringen Trined

Neem dan contact op met de Vastelastenbond met uw complimenten voor Trined: deze helpen ons onze blik op de markt scherp te houden. Deel ook uw eventuele klachten over Trined: óók deze houden ons scherp én dagen ons uit! We gaan namelijk graag met u op zoek naar een passende oplossing.

Wij nemen in het geval van gemelde klachten en ervaringen desgewenst contact met u op om u bij te staan met vrijblijvend advies en handige tips.

Vragen over Trined?

Wilt u meer weten, of heeft u vragen voor of over glasvezelinternet, bellen en tv provider Trined, bekijk dan onderstaande opties.