• Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Geschiedenis Vodafone

  Provider Vodafone (officieel Vodafone Libertel) is opgericht in 1992 en heeft mobiele netwerken in 42 landen. Deze, van oorsprong mobiele provider, is naast KPN en T-Mobile de grootste in Nederland. Sinds 2007 biedt Vodafone ook ADSL internet aan. Vodafone levert over de lijn van KPN. In 2013 kocht Vodafone alle BelCompany winkels, waarvan er 18 zijn veranderd in Vodafone winkels. In 2014 introduceerde Vodafone als eerste aanbieder in Nederland een mobiele 4G netwerk gepresenteerd.

  Vodafone op uw adres

  Bent u benieuwd naar de snelheid van Vodafone internet en bellen op uw adres? Voer dan de postcode check uit en bekijk het Vodafone aanbod voor uw adres.

  Vodafone opzeggen

  Wilt u het contract bij Vodafone opzeggen? Voor bestaande klanten is Vodafone te bereiken op: 1200. De klantenservice is te bereiken op: 0800-1603 of u kan opzeggen middels een opzegbrief. Veel internetaanbieders bieden een overstapservice. Kijk even goed na of o hier gebruik van kan maken met uw Vodafone abonnement. Zelf opzeggen? Regel het opzeggen van uw abonnement pas nadat u van uw nieuwe provider een afmeldbevestiging heeft ontvangen. Zo weet u precies per welke datum u uw huidige/ ‘oude’ abonnement op kan zeggen.

  Overstappen Vodafone

  Wanneer de contractperiode van uw internet abonnement is verlopen, kan u andere aanbieders vergelijken en overstappen van internetprovider. Wellicht treft u een aanbieding dat goedkoper is. U kan gemakkelijke aanbiedingen van providers vergelijken via de website van de Vastelastenbond. Verhuizen en overstappen Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij Vodafone dan kan u uw contract meenemen, mits deze dienst op uw nieuwe adres ook mogelijk is. Het kan zijn dat er kosten voor de verhuizing in rekening worden gebracht. Controleer dat even. Soms worden er kosten in rekening gebracht.

  Is Vodafone goedkoop?

  Vodafone komt steeds meer met interessant aanbiedingen. U kan voor advies bellen naar de Vastelastenbond op 040-7200200

  Vodafone en de Vastelastenbond

  De Vastelastenbond is er voor iedereen die onnodig veel betaalt voor energie, internet, verzekeringen en diverse andere maandelijks terug kerende kosten. Uw vaste lasten kosten kunnen via het Vastelastenbond collectief omlaag terwijl de service buitengewoon uitgebreid is.

  De Vastelastenbond is een inkoopcollectief, belangenbehartiger, vraagbaak en waakhond in één. Een Vastelastenbond lidmaatschap is gratis, uw contributie wordt voldaan door de leverancier die u kiest via onze website. Dus ook als u via de Vastelastenbond kiest voor het Vodafone aanbod staan wij u graag bij.

  De kracht van het Vastelastenbond collectief biedt de leden lage maandelijks kosten, korting op het aanbod en eerlijke heldere voorwaarden voor vaste lasten. De Vastelastenbond is faliekant tegen addertjes onder het gras en kleine lettertjes. De Vastelastenbond geeft bovendien een 100% oplossingsgarantie voor al uw vragen en problemen met betrekking tot onze producten, partners – waaronder Vodafone – en vaste lasten in het algemeen.

  Samenvattend zet de Vastelastenbond zich in voor:

  Doorlopend lage maand lasten voor alle leden
  Voorkomen en oplossen van klachten
  Informatie voorziening met betrekking tot al uw vaste lasten
  Bewaking van afspraken tussen u en de leverancier van uw keuze

  Als u kiest voor het aanbod van Vodafone via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

  Vodafone internet aanbod

  Met Vodafone internet via Vereniging de Vastelastenbond krijgt u internet op uw laptop, pc, tablet en/of mobiele telefoon. Ook vast internet voor thuisgebruik behoort tot het aanbod van Vodafone. Gebruiksgemak staat voorop bij deze ervaren provider van internet en mobiel bellen. Met het lage maandelijkse tarief bent u altijd online voor een zacht prijsje.

  Stap nu over op Vodafone internet via Vereniging de Vastelastenbond!

  Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

  Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

  Meer weten over ons?