Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Vodafone | informatie, vergelijken of overstappen

Geschiedenis Vodafone

Provider Vodafone (officieel Vodafone Libertel) is opgericht in 1992 en heeft mobiele netwerken in 42 landen. Deze, van oorsprong mobiele provider, is naast KPN en T-Mobile de grootste in Nederland. Sinds 2007 biedt Vodafone ook ADSL internet aan. Vodafone levert over de lijn van KPN. In 2013 kocht Vodafone alle BelCompany winkels, waarvan er 18 zijn veranderd in Vodafone winkels. In 2014 introduceerde Vodafone als eerste aanbieder in Nederland een mobiele 4G netwerk gepresenteerd.

Vodafone op uw adres

Bent u benieuwd naar de snelheid van Vodafone internet en bellen op uw adres? Voer dan de postcode check uit en bekijk het Vodafone aanbod voor uw adres.

Vodafone opzeggen

Wilt u het contract bij Vodafone opzeggen? Voor bestaande klanten is Vodafone te bereiken op: 1200. De klantenservice is te bereiken op: 0800-1603 of u kan opzeggen middels een opzegbrief. Veel internetaanbieders bieden een overstapservice. Kijk even goed na of o hier gebruik van kan maken met uw Vodafone abonnement. Zelf opzeggen? Regel het opzeggen van uw abonnement pas nadat u van uw nieuwe provider een afmeldbevestiging heeft ontvangen. Zo weet u precies per welke datum u uw huidige/ ‘oude’ abonnement op kan zeggen.

Overstappen Vodafone

Wanneer de contractperiode van uw internet abonnement is verlopen, kan u andere aanbieders vergelijken en overstappen van internetprovider. Wellicht treft u een aanbieding dat goedkoper is. U kan gemakkelijke aanbiedingen van providers vergelijken via de website van de Vastelastenbond. Verhuizen en overstappen Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij Vodafone dan kan u uw contract meenemen, mits deze dienst op uw nieuwe adres ook mogelijk is. Het kan zijn dat er kosten voor de verhuizing in rekening worden gebracht. Controleer dat even. Soms worden er kosten in rekening gebracht.

Is Vodafone goedkoop?

Vodafone komt steeds meer met interessant aanbiedingen. U kan voor advies bellen naar de Vastelastenbond op 040-7200200

Vodafone en de Vastelastenbond

De Vastelastenbond is er voor iedereen die onnodig veel betaalt voor energie, internet, verzekeringen en diverse andere maandelijks terug kerende kosten. Uw vaste lasten kosten kunnen via het Vastelastenbond collectief omlaag terwijl de service buitengewoon uitgebreid is.

De Vastelastenbond is een inkoopcollectief, belangenbehartiger, vraagbaak en waakhond in één. 

De kracht van het Vastelastenbond collectief biedt de leden lage maandelijks kosten, korting op het aanbod en eerlijke heldere voorwaarden voor vaste lasten. De Vastelastenbond is faliekant tegen addertjes onder het gras en kleine lettertjes. De Vastelastenbond geeft bovendien een 100% oplossingsgarantie voor al uw vragen en problemen met betrekking tot onze producten, partners – waaronder Vodafone – en vaste lasten in het algemeen.

Samenvattend zet de Vastelastenbond zich in voor:

Doorlopend lage maand lasten voor alle klanten
Voorkomen en oplossen van klachten
Informatie voorziening met betrekking tot al uw vaste lasten
Bewaking van afspraken tussen u en de leverancier van uw keuze

Als u kiest voor het aanbod van Vodafone via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

Vodafone internet aanbod

Met Vodafone internet via de Vastelastenbond krijgt u internet op uw laptop, pc, tablet en/of mobiele telefoon. Ook vast internet voor thuisgebruik behoort tot het aanbod van Vodafone. Gebruiksgemak staat voorop bij deze ervaren provider van internet en mobiel bellen. Met het lage maandelijkse tarief bent u altijd online voor een zacht prijsje.

Stap nu over op Vodafone internet via de Vastelastenbond!