• Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Vodafone ervaringen en klachten, voor alle kritische consumenten in te zien via Vereniging de Vastelastenbond!

  Heeft u een persoonlijke klacht of ervaring bij provider Vodafone die u graag wilt delen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij de Vastelastenbond. Via deze pagina leggen wij u graag uit wat u kunt doen om de klachten over Vodafone zowel in te zien als te delen met Vereniging de Vastelastenbond.

  Bekijk klachten/ervaringen Vodafone

  Bekijk klachten en ervaringen Vodafone als u wilt weten of uw eigen probleem of ervaring vaker voorkomt bij andere klanten van Vodafone, maar ook als u bijvoorbeeld een beeld wilt schetsen van de werkwijze van deze aanbieder van internet en digitale tv & bellen.

  Ook benieuwd naar de klachten en ervaringen m.b.t. Vodafone internet, tv en bellen?

  Deel uw klachten/ervaringen Vodafone

  Deel uw klachten en/of ervaringen met Vodafone met de onafhankelijke en vriendelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

  Heeft u bijvoorbeeld een probleem met de levering van uw Vodafone pakket voor internet en/of tv en bellen, of vragen over overstappen? Wij voorzien u graag van tips en adviezen om uw klachten/vragen door Vodafone zo snel mogelijk verhelderd te krijgen.

  Meer informatie over Vodafone

  Klik op de onderstaande links voor aanvullende informatie over internet, bellen en televisie provider Vodafone:

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid van Vodafone (of andere providers) op uw adres? Neem gerust contact op met de Vastelastenbond via 040-7200200