Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

IPTV staat voor Internet Protocol TV en is een vorm van digitaal televisiekijken via een internetverbinding. IPTV wordt aangeboden door providers die hun diensten leveren via het ADSL netwerk.

Voor het omzetten van het IPTV signaal is een set-topbox ofwel tv-decoder nodig. De provider waar u uw contract afsluit levert deze bij aanvang van de contractperiode. U sluit deze decoder aan op uw televisietoestel én het modem, en vervolgens kunt u – mits alles in orde is – IPTV kijken.

Providers die hun diensten leveren via het televisienetwerk, leveren digitale televisie volgens een ander technisch protocol, en daarnaast is in Nederland ook DVB digitale televisie met signalen via de ether beschikbaar.

Check beschikbaarheid IPTV

Als u wilt weten welke providers op uw adres interactieve digitale tv via IPTV kunnen leveren, dan helpen wij u daar graag bij. Via onze postcodechecker ziet u namelijk in één oogopslag welke providers de pakketten leveren die zowel bij uw persoonlijke voorkeuren als budget passen.

Als u er zelf niet uitkomt met vergelijken, of u heeft vragen over bijvoorbeeld IPTV die niet worden beantwoord via de postcodechecker, neem dan gerust contact met ons op. Wij ontvangen graag uw mail, maar merkten door de jaren heen dat bij internet en tv contracten telefonisch contact sneller tot duidelijkheid leidt. De keus is echter aan u! Ons telefoonnummer is 040-7200200

Bekijk alle internet aanbiedingen!

  Klik hier