Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Een router is een apparaat dat netwerken aan elkaar verbindt en de op de netwerken aangesloten apparaten en verbindingen gegevens kan laten uitwisselen. Dat betekent:
Een router is het centrale aansluitpunt van al je apparaten die verbinding willen maken met het internet. Tegenwoordig hebben zowel de meeste pc’s en laptops én modems die door providers worden geleverd bij contracten ingebouwde routers.

Bekijk router mogelijkheden via Vastelastenbond

Als inkoopcollectief en belangenbehartiger biedt Vereniging de Vastelastenbond contracten aan bij verschillende Nederlandse aanbieders van internet, tv en bellen.

De keuze aan contracten is even breed als het aanbod in modems/routers dat bij de pakketten geleverd wordt. Bekijk daarom eenvoudig de pakketten die in uw regio worden aangeboden, selecteer welke contracten uw voorkeur genieten en vergelijk eenvoudig de meegeleverde modems/routers via de Internetvergelijker.

Neem voor al uw vragen en opmerkingen of een persoonlijk internetadvies contact op met onze ledenadviseurs.