Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Alles over internetten; hoe werkt het, wat kunt u allemaal met internetten. Vindt alles wat u wilt weten over internetten, algemene informatie, mogelijkheden en aanbieders via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Hoe werkt internet

Hoe internet werkt, is een vrij technisch en gecompliceerd geheel. We kunnen hier veel woorden aan wijden, maar via onderstaand filmpje wordt op heldere – doch zeer schoolse – manier uitgelegd hoe internet werkt:

Internet mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internet op uw adres? Dan is Vereniging de Vastelastenbond u graag van dienst! Wij kennen de internet markt door jarenlange ervaring, en voorzien u graag van handige tips en onpartijdig advies voor internet.

Bekijk de mogelijkheden voor internet, of neem contact op met Vereniging de Vastelastenbond voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van internet op uw adres.

Informatie over internet

Als u op zoek bent naar informatie over internet, en bijvoorbeeld de mogelijke contracten voor internet, televisie en bellen op uw adres, dan kunt u via Vereniging de Vastelastenbond alle benodigde informatie achterhalen.

Problemen met internet?

Ook als u problemen heeft met internet helpen wij u graag verder. Als u bijvoorbeeld een geschil met uw internet provider heeft, of wilt weten of u niet te veel betaalt voor internet en/of tv en bellen, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij helpen u vervolgens graag verder met onpartijdig en geheel vrijblijvend advies!