Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Omdat de Vastelastenbond als inkoop collectief en belangenbehartiger een unieke positie inneemt binnen de telecommarkt in Nederland ontstaan er voordelen waar geen andere provider aan kan tippen! Wanneer u via de Vastelastenbond gaat overstappen van internet, tv en bellen aanbieder gelden collectief uit onderhandelde lage vaste alles in 1 pakket tarieven en uitstekende voorwaarden voor alle andere breedband internet, digitale tv en vast bellen contracten.

Voordelen via de Vastelastenbod

Wij zetten ons al sinds 2004 in om voor onze klanten de beste aanbiedingen te realiseren. Omdat we een grote groep mensen vertegenwoordigen is het voor providers interessant om onze klanten extra korting te bieden. Uw internet abonnement via ons bestellen betekent:

  • Altijd goedkoper dan bij de provider zelf
  • Extra korting!
  • Objectief en onafhankelijk aanbod
  • Gratis overstapservice
  • 14 dagen wettelijke bedenktijd
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vaste lasten. (Regel ook uw energie en verzekeringen

Uw voordeel van overstappen via Vastelastenbond

Overstappen van aanbieder is kortom pas écht eenvoudig, voordelig en zorgeloos wanneer u deze overstap doet via de Vastelastenbond. U kiest via de heldere internet vergelijker heel eenvoudig voor het pakket dat qua tarief en additionele pakketten past bij uw persoonlijke wensen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u zich met een druk op de knop aanmelden voor het internet, digitale tv en vast bellen contract van uw keuze. U kunt kiezen voor de overstapservice. Dat betekent dat de Vastelastenbond vervolgens de gehele overstap van begin tot eind voor u verzorgd.

De mogelijkheden voor internet abonnementen zijn eindeloos. Verschillende aanbieders van tv, internet en telefonie bieden verschillende abonnementsvormen met elk eigen mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de combinatie tv-internet of bijvoorbeeld tv-internet-telefonie. De soort breedbandverbinding verschilt per aanbieder.

Bijvoorbeeld de keuze tussen ADSL, glasvezel of kabel. Op Vastelastenbond.nl kunt u de aanbieders en abonnementen met elkaar vergelijken en direct overstappen op de tv-internet (en eventueel telefonie) aanbieder die het beste bij u past. De Vastelastenbond 100% onafhankelijk en betrouwbaar. Maak daarom nu de vergelijking en bekijk welke mogelijkheden er zijn. Dit zijn direct uw voordelen bij overstappen van energie leverancier via de Vastelastenbond.

Bent ook u, net als onze andere klanten overtuigd van onze voordelen van besparen op uw vaste lasten, zoals energie, stap dan nu direct over van internetprovider.