BKRhypotheek

Je hebt gezocht op het woord: BKRhypotheek


De BKRhypotheek is een hypotheek die u wordt verstrekt ondanks dat u een aantal een BKRvermeldingen(coderingen) geregistreerd heeft staan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De geldverstrekkers  accepteren de diverse coderingen o.a.:

 A - codering
A1- codering
A2- codering
A3- codering
A4- codering
HY-codering

Over het algemeen zijn de rentetarieven iets hoger dan dat u regulier zou betalen, de hoogte van dit tarief wordt mede bepaald door:

- het risico van niet betalen
- intensiever begeleiding
- langdurige acceptatie

Een BKRhypotheek wordt volledig aflossingsvrij gesloten, om u zo de laagste maandlasten te kunnen geven. Uiteraard kunt u een  seperaat de  gewenste levensverzekering afsluiten. De looptijd van de hypotheek is meestal dertig jaar, gemiddeld zullen de meeste mensen na drie jaar hun hypotheek omzetten na een reguliere hypotheek, met een lager rentetarief.

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.