Consultatiedocument

Je hebt gezocht op het woord: Consultatiedocument


Een document over een belangrijk telecommunicatie- of postonderwerp waarmee OPTA laat weten wat haar mening is, welke besluiten zij van plan is te nemen of voor welke vragen zij zich gesteld ziet. Betrokkenen worden in de gelegenheid gesteld schriftelijk op dit document te reageren. Onderdeel van een consultatieprocedure vormt een hoorzitting waarin marktpartijen ook mondeling hun mening kunnen geven. Naar aanleiding van een consultatie kan OPTA bijvoorbeeld beleidsregels, ook wel richtsnoeren, vaststellen. In die richtsnoeren geeft OPTA aan hoe zij in voorkomende gevallen zal handelen of een bepaald wetsartikel zal uitleggen.

 

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.