Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Ben jij die flexibele online marketeer?

Vrijdag 24 februari 2023 15:20Frank van de Ven
Ben of ken jij die online marketeer die bij de Vastelastenbond - de leukste consumentenorganisatie van Eindhoven - wil werken? Solliciteer direct!

Ben of ken jij die online marketeer die bij de Vastelastenbond - de leukste consumentenorganisatie van Eindhoven - wil werken? Solliciteer direct!

‌Om ons team te versterken, zoeken we een creatieve en flexibele online marketeer. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de promotie van onze diensten waarbij de klantrelatie centraal staat. Je komt in een warm nest terecht waar eigen inbreng ontzettend belangrijk is en waar je de ruimte krijgt om je ideeën vorm te geven.
 
De Vastelastenbond is een consumentenorganisatie die zich sterk maakt voor lastenverlaging. Dat doen we door actief te zoeken naar het beste energiecontract en de meest voordelige (schade)verzekeringen. Ook woningverduurzaming maakt onderdeel uit van ons assortiment. We werken met abonnementsvormen, dus de klant bepaalt (én betaalt).
 

Dit ga je doen

In ons digital marketingteam is de centrale rol van Online Marketeer ontzettend belangrijk. Jij wordt verantwoordelijk voor de promotie van onze diensten waarbij de klantrelatie centraal staat. Vanwege het brede karakter van de functie krijg jij als potentiële allrounder de kans om je over de breedte te ontwikkelen én specialiseren. In een flexibele organisatie zoals deze zijn niet alleen de verantwoordelijkheid en de uitdaging groot, maar ook de invloed die je hebt op het eindproduct en de kansen die hierbij vrijkomen!

Je werkt 32-40 uur per week en je krijgt een contract voor 12 maanden. Wanneer we allebei tevreden zijn, wordt je contract verlengd.


Wat ga je doen?

 • Je vertaalt moeiteloos strategie naar online campagnes;
 • Je bedenkt en voert samen met je collega’s multi-channel campagnes uit (op basis van klantinzichten en -data);
 • Je bedenkt én implementeert oplossingen gebaseerd op jouw inzichten;
 • Je zet jouw creativiteit in voor alle uitingen van de organisatie;
 • Je selecteert & prioriteert kansen met de hoogste commerciële impact;
 • Je stuurt continu bij op basis van de resultaten van alle campagnes die op dat moment lopen;
 • Je stuurt onze onlinebureaus aan (op resultaat en output).
   
De Vastelastenbond is al 18 jaar lang expert op het gebied van vaste lasten en onze content is daar om dat te bewijzen. Om die reden is de ideale online marketeer voor de Vastelastenbond iemand die als geen ander weet de vertaalslag te maken van storytelling naar promotie en dit in effectieve onlinecampagnes weet te gieten. De Online Marketeer rapporteert rechtstreeks aan de Chief Marketing Officer en is teamlid van het Digitale Marketing Team.
 

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in online marketing;
 • Een bedenker van creatieve oplossingen om onze doelen te bereiken;
 • Ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager én Google Ads;
 • Ervaring met Meta Business Suite is een pre.


Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- o.b.v. 40 uur;
 • Laptop van de zaak;
 • Pensioenbijdrage van 70% vanuit Vastelastenbond;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.


Waar ga je werken?

Ons kantoor is gevestigd in het creatiefste deel van Eindhoven: Strijp-S. Op dit terrein worden concerten gegeven, vindt de Dutch Design Week plaats en ontdek je de leukste winkeltjes en eettentjes. De Vastelastenbond past hier perfect tussen, omdat wij ook altijd creatief en verrassend uit de hoek komen! Ons dienstenpakket wordt namelijk continu aangevuld en bijgewerkt en dat vraagt een hoop flexibiliteit voor onze collega’s. Kun je omgaan met verandering en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van het bedrijf dan is dit jouw baan!
 
Nieuwsgierig geworden? Reageer vandaag nog door je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel ons dan op 040 7200200 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vastelastenbond.nl.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Internet en telefonie per smartphone leverden het fusiebedrijf wel weer wat meer op, mede dankzij hogere prijzen en roamingopbrengsten door buitenlandse reizigers in Nederland.

VodafoneZiggo verliest klanten met vaste internetaansluiting

Donderdag 23 februari 2023 09:29

‌Telecomaanbieder VodafoneZiggo verloor in de laatste drie maanden van 2022 zo’n 1.700 klanten voor vaste tv-, telefoon- en internetaansluitingen. De omzet van het fusiebedrijf daalde in ...

Lees meer
In 2021 werden aanpassingen aan het energielabel doorgevoerd waardoor meer interesse in woningverduurzaming is ontstaan.

Consumenten hebben meer interesse in energielabel

Donderdag 12 januari 2023 14:47

‌Steeds meer woningzoekers hechten waarde aan een energielabel. Huizen met een label worden sneller verkocht en zijn meer waard. In 2021 werden aanpassingen aan het energielabel doorgevoerd waa...

Lees meer
In dit blog lees je met welke veranderingen jij dit jaar als woningeigenaar te maken krijgt.

Wonen en verduurzamen in 2023: deze veranderingen kun je verwachten

Woensdag 11 januari 2023 12:07

Er verandert veel op woongebied dit jaar. Woningverduurzaming wordt nóg aantrekkelijker gemaakt en het aanvragen van subsidie wordt vereenvoudigd. In dit blog lees je met welke veranderingen je dit...

Lees meer
Rob Jansen is Business Unit Director bij Studyportals én al jaren een trouwe klant van de Vastelastenbond. In al die jaren heeft hij veel veranderingen gezien binnen de consumentenorganisatie.

‘De klant staat bij de Vastelastenbond op de eerste plaats en dat geeft een goed gevoel’

Donderdag 29 december 2022 10:29

‌ ‌Rob Jansen is Business Unit Director bij Studyportals én al jaren een trouwe klant van de Vastelastenbond. In al die jaren heeft hij veel veranderingen gezien binnen de consumenten...

Lees meer