Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

De Vastelastenbond presenteert podcast Onderaan de Streep

Dinsdag 11 januari 2022 09:00Frank van de Ven
De Vastelastenbond heeft een eigen podcast.

De Vastelastenbond heeft een eigen podcast.

Om nóg sneller en beter op de actualiteit in te spelen heeft de Vastelastenbond een podcast opgezet. In ‘Onderaan de Streep’ gaan we de diepte in en bespreken we het nieuws, nieuwe producten en samenwerkingsverbanden. Uiteraard is de podcast gratis te beluisteren en zijn tips en suggesties voor de redactie van harte welkom!

De tweede aflevering van ‘Onderaan de Streep’ staat in het teken van goede voornemens. Oprichter Dirk-Jan Wolfert vertelt meer over de VasteLastenBundel. Dit combinatiepakket brengt producten als Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen samen en vult dit aan met aanvullende diensten. Als je gebruikmaakt van de bundel neemt de Vastelastenbond kosteloos je autoverzekering mee en profiteer je van de Duurzaamheidscheck.


WOZ-wetgeving


De podcast verschijnt maandelijks en de actualiteit speelt een grote rol bij de onderwerpkeuze. In de eerste aflevering van de podcast keek Wolfert terug op 2021 en blikte hij vast vooruit op 2022. Alle hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar passeerden de revue. In de volgende podcast gaan we dieper in op de WOZ-wetgeving. De eerstvolgende uitzending verschijnt in februari. Mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je graag meer over zou willen weten dan kun je ons altijd tippen!

Houd deze pagina in de gaten om onze podcasts te beluisteren. 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

De Vastelastenbond voert dit jaar een tariefwijziging door.

De Vastelastenbond voert tariefwijziging door

Donderdag 06 januari 2022 11:04

‌Na jarenlang geen tariefwijziging te hebben doorgevoerd, past de Vastelastenbond in 2022 de tarieven van Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen aan. Deze prijswijziging is nodig o...

Lees meer
De Vastelastenbond blikt terug op 2021.

Terugblik Deel II: Dit gebeurde in 2021

Donderdag 30 december 2021 08:42

‌ Heel 2021 samenvatten is in één blog is niet te doen, vandaar dat we de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twaalf maanden voor je op een rijtje zetten. Er is veel gebeurd. Zo krege...

Lees meer
Tijd voor een terugblik! Dit gebeurde er in 2021.

Terugblik Deel I: Dit gebeurde in 2021

Dinsdag 28 december 2021 11:00

‌Terwijl de eerste oliebollen in het vet liggen, de kerstverlichting de energierekening fors omhoog stuwt en de Oudejaarsconference op het punt van beginnen staat, blikken wij terug op 2021. Het ...

Lees meer
Oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond heeft alvast zin in 2022!

Wat zijn de goede voornemens van de Vastelastenbond voor 2022?

Woensdag 22 december 2021 10:07

‌Een nieuw jaar staat gelijk aan goede voornemens en laat oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond er een heleboel hebben! Er staat een hoop op stapel voor de consumentenorganisatie. Zo ...

Lees meer