Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Verzekerd Zonder Zorgen

Besteed je verzekeringen aan onze experts uit en profiteer altijd van de beste dekking! Geen gedoe en meer vrije tijd voor:

€10,- p.m.
(of €100,- p.j.)

Meer informatie

Ditzo gaat verder als ASR

Vrijdag 24 maart 2023 10:10Frank van de Ven
De merknaam Ditzo verdwijnt vanaf 17 april en de verzekeraar gaat daarna verder onder de naam ASR. Moederbedrijf ASR schroeft het aantal merknamen terug.

De merknaam Ditzo verdwijnt vanaf 17 april en de verzekeraar gaat daarna verder onder de naam ASR. Moederbedrijf ASR schroeft het aantal merknamen terug.

De merknaam Ditzo verdwijnt vanaf 17 april en de verzekeraar gaat daarna verder onder de naam ASR. Moederbedrijf ASR schroeft het aantal merknamen terug om de positie op de markt te versterken. Naast Ditzo verdwijnt ook de merknaam Europeesche Verzekeringen.
 
ASR zegt dat er behalve de naam verder niets verandert voor klanten van beide merken. "Het enige dat veranderd is dat klanten post krijgen van ASR en niet meer van Ditzo of Europeesche Verzekeringen", laat de woordvoerster weten. Alle medewerkers van beide merken behouden hun baan. Ditzo heeft ruim 700.000 klanten en biedt onder meer zorg-, auto-, woon- en reisverzekeringen aan.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen

Dit blog helpt je om je goed voor te bereiden!

Met deze vijf tips ga je goed voorbereid op autovakantie

Dinsdag 11 april 2023 08:39

‌Als je van plan bent om een auto te huren voor je op vakantie gaat of op je reisbestemming, dan zijn er een aantal zaken waarop je moet letten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kinderzitjes of...

Lees meer
De Vastelastenbond – romantisch als we zijn – zet vier scenario’s voor je op een rijtje waarop je jouw verzekeringen kunt aanpassen aan het verloop van jouw Valentijnsdag...

Verzeker je (van een goede) Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari 2023 07:18

‌Valentijnsdag is de dag van de liefde en voor veel stelletjes reden genoeg iets om te vieren. Mocht jij je geliefde willen verrassen, zorg dan wel voor een vlekkeloze uitvoering. Voor de zeker...

Lees meer
De Vastelastenbond verzamelde acht verzekeringen waar je echt niets aan hebt. Deze verzekeringen zijn onnodig, duur en zinloos.

Dit zijn de 8 meest zinloze verzekeringen

Donderdag 05 januari 2023 12:59

‌‌Het geeft een prettig gevoel als je weet dat je spullen goed verzekerd zijn, maar je kunt er ook in doorslaan. Sommige verzekeringen spelen in op emotie en bieden weinig meerwaarde. De b...

Lees meer
Mocht je schade hebben aan je inboedel door inbraak of diefstal hebt dan moet je dit zo snel mogelijk melden bij je verzekeraar. Doe altijd aangifte bij de politie als er sprake is van diefstal en inbraak of een poging daartoe.

Inbraak Monitor: Voorkom ongenode gasten en beveilig je woning tegen inbraak

Maandag 24 oktober 2022 12:56

‌ Met de feestdagen in het vooruitzicht breekt er een leuke tijd aan voor veel mensen die de gezelligheid opzoeken bij hun familie. Helaas is dit ook de tijd waarop het dievengilde zich het mees...

Lees meer