Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Is je werkdag overleven een veldslag? Als allround adviseur bij de Vastelastenbond niet meer!

Maandag 05 juni 2023 14:34Frank van de Ven
We zoeken een enthousiast persoon met overtuigingskracht en de drive om mensen te helpen. De kans is groot dat jij die enthousiaste verteller bent op dat ene feestje en anderen op het idee brengt om hun lopende polis te onderzoeken!

We zoeken een enthousiast persoon met overtuigingskracht en de drive om mensen te helpen. De kans is groot dat jij die enthousiaste verteller bent op dat ene feestje en anderen op het idee brengt om hun lopende polis te onderzoeken!

Laat je harnas maar thuis en stap in een warm bad bij de Vastelastenbond. Wij worden blij van mensen die energie krijgen van het adviseren van consumenten! Ons team zoekt een allround klantadviseur. We zoeken geen gladde salestijger, maar een mensen-mens die in een no-nonsense organisatie wil werken. Als wij hier ‘Hiërarchie!’ horen, zeggen we standaard ‘Gezondheid!’ Jij gaat mensen enthousiasmeren én adviseren over verzekeringen en energiecontracten en dat doe je in een hecht team op het bruisende Strijp-S.

We zoeken een enthousiast persoon met overtuigingskracht en de drive om mensen te helpen. De kans is groot dat jij die enthousiaste verteller bent op dat ene feestje en anderen op het idee brengt om hun lopende polis te onderzoeken! Jij kent het échte verhaal en weet waarom die ene verzekering wel bij die klant past en die iets goedkopere minder. Als allround klantadviseur help je onze klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van hun verzekeringen en andere vaste lasten.


Wat zoeken we?

 • Jou, want jij hebt de drive om te leren en jezelf te ontwikkelen!
 • Een nieuwe collega met minimaal mbo4 niveau:
 • Een enthousiast persoon met WFT Basis en WFT schade particulieren op zak:
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de verzekeringsbranche:
 • Positiviteit en gezelligheid.

Wat bieden wij?

 • Leuke collega’s met uiteenlopende achtergronden
 • Een fijne werksfeer
 • Maskervrije zone: jij bent goed zoals je bent
 • We verrijken jouw kennis over de verschillende vaste lasten
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Een toffe werkplek op Strijp-S
 • Doorgroeimogelijkheden


Wat ga je doen?

 • Onze klanten informeren over verzekeringen en andere vaste lasten:
 • Leren van en met je collega’s om nóg beter in je vak te worden:
 • Besparingsmogelijkheden op een heldere manier aan klanten uitleggen:
 • Tussen de 32 en 40 uur werken:
 • Werken met plezier

Wie zijn wij?

Wij zijn de Vastelastenbond. Al 18 jaar helpen wij consumenten bij het verlagen van hun vaste lasten. Zo vergelijken we energiecontracten, kijken we welke verzekeringen voordeliger kunnen en adviseren we over woningverduurzaming en je hypotheek. Alles wat met je vaste lasten te maken heeft, nemen we onder onze hoede.
 
Interesse in deze keigave functie? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar sollicitatie@vastelastenbond.nl ter attentie van Daniëla de Ron. Mocht je meer willen weten over deze functie dan kun je ook mailen.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Kredietverzekeraar Allianz Trade laat in het rapport 'Honger naar winst' weten dat de boodschappen de komende tijd duur blijven.

Kosten boodschappen stijgen tot eind 2023 flink, zodat voedingsbedrijven 'inhaalwinst' kunnen boeken

Dinsdag 09 mei 2023 11:51

‌Ondanks de dalende grondstofprijzen blijft de voedselinflatie “alarmerend hoog” stelt kredietverzekeraar Allianz Trade. De verwachting is dat er pas aan het einde van het jaar een ...

Lees meer
Grootbank ING berekende eerder dat starters op de woningmarkt eind vorig jaar gemiddeld 300 euro per maand duurder uit waren in vergelijking met de situatie eind 2021.

De Nederlandsche Bank: ‘Huizen betaalbaarder voor starters’

Donderdag 04 mei 2023 09:50

‌Starters op de woningmarkt profiteren vanaf dit najaar van lagere huizenprijzen. De Nederlandsche Bank (DNB) geeft aan onderzoek te hebben uitgevoerd naar de woningprijzen. De daling heeft te ma...

Lees meer
Als Customer Care medewerker van de Vastelastenbond beantwoord je vragen van (potentiële) klanten over hun vaste lasten.

Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor onze klantenservice

Vrijdag 24 maart 2023 09:51

‌ De Vastelastenbond zoekt versterking voor ons Customer Care Team! Ben of ken jij die persoon mensen écht wil helpen om hun maandlasten te verlagen? Solliciteer dan direct en ga aan de sla...

Lees meer
Er is nog plek voor een enthousiaste medewerk(st)er voor onze klantenservice. Ben jij binnenkort op een van onze stoelen te vinden?

Kom jij ons Customer Care Team versterken?

Vrijdag 10 maart 2023 16:21

‌Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben of ken jij die persoon die leeft voor klantcontact en mensen écht wil helpen? De Vastelastenbond is op zoek naar jou en he...

Lees meer