Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed je energierekening en verzekeringen aan onze experts uit en profiteer altijd van de beste prijs en dekking! Geen gedoe en meer vrije tijd voor:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor onze klantenservice

Vrijdag 24 maart 2023 09:51Frank van de Ven
Als Customer Care medewerker van de Vastelastenbond beantwoord je vragen van (potentiële) klanten over hun vaste lasten.

Als Customer Care medewerker van de Vastelastenbond beantwoord je vragen van (potentiële) klanten over hun vaste lasten.

De Vastelastenbond zoekt versterking voor ons Customer Care Team! Ben of ken jij die persoon mensen écht wil helpen om hun maandlasten te verlagen? Solliciteer dan direct en ga aan de slag in een gezellig en hecht team dat werkt in een tof kantoor op het mooie Strijp-S in Eindhoven.

Als Customer Care medewerker beantwoord je vragen van (potentiële) klanten over hun vaste lasten. Als er vragen over energie, schadeverzekeringen (auto- en woonverzekeringen) en verduurzamingsmogelijkheden binnenkomen, beantwoord jij moeiteloos.

Uiteraard leer je van je collega’s hoe je dat doet. Je wordt goed begeleid en ondersteund bij het uitvoeren van je taken. Daarnaast is eigen inbreng erg gewenst (en daar doen we ook écht wat mee)! 
 

Wat vragen we?

Je hebt een MBO4 diploma en bent leergierig en enthousiast. Ervaring met klantcontact is een pre en verder vragen we van je dat je digitaal vaardig bent. Ook moet je taalkundig je (wo)mannetje staan en tussen de 32 en 40 uur beschikbaar zijn. De Vastelastenbond is continu op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen besparen. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is en je steeds nieuwe dingen bijleert. Je kunt bijvoorbeeld je WFT-basisdiploma behalen.
 

Wat krijg jij?

Wij bieden jou een gezellige werkplek in het bruisende Strijp-S. Mocht je een bijzonder cadeautje willen kopen, de Dutch Design Week van dichtbij willen meemaken, een smakelijke lunch bij een hip restaurantje willen scoren of nog snel een boodschap willen doen dan kan dat hier!

Je krijgt een jaarcontract dat we graag verlengen wanneer de klik er is. Verder geven we jou een reiskostenvergoeding en vakantietoeslag. Tot slot profiteer je van onze voorliefde voor roze koeken en een vrijwel oneindige koffievoorraad. Uiteraard is er ook voldoende thee beschikbaar (die onze directeur soms gewoon voor je haalt). 
 

Alvast wat collega’s ontmoeten?

Het Customer Care team van de Vastelastenbond is hecht. Er is altijd ruimte voor een praatje of een grapje. De sfeer is ontspannen en we vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Er is altijd een luisterend oor. Gezamenlijk streven we het hetzelfde doel na: klanten helpen besparen op hun vaste lasten. Wil je weten hoe onder andere Michelle en Dorathea hun werkdagen doorkomen? Lees dan de blogs! 

 

Wat is de Vastelastenbond?

De Vastelastenbond werd bijna 18 jaar geleden opgericht door Dirk-Jan Wolfert en zijn toenmalige compagnon. Wat begon als een bescheiden zolderkamertjesproject is uitgegroeid tot een volwaardige consumentenorganisatie. Ons doel is om consumenten te helpen besparen op hun vaste lasten. Dat doen we door dat vervelende uitzoekwerk voor hen uit handen te nemen. Voortaan hoef jij je niet meer druk te maken om polisvoorwaarden, vervelende kleine lettertjes en onbetrouwbare vergelijkingssites!

De volledige vacature is hier te zien! Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Er is nog plek voor een enthousiaste medewerk(st)er voor onze klantenservice. Ben jij binnenkort op een van onze stoelen te vinden?

Kom jij ons Customer Care Team versterken?

Vrijdag 10 maart 2023 16:21

‌Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben of ken jij die persoon die leeft voor klantcontact en mensen écht wil helpen? De Vastelastenbond is op zoek naar jou en he...

Lees meer
Belastingaangifte doen, vraagt geduld en nauwkeurigheid. Met deze tips ontdek je of je recht hebt op een toeslag, zodat je meer financiële ademruimte krijgt.

Belastingaangifte 2023: Wat geldt voor jou?

Maandag 27 februari 2023 13:54

‌Vanaf 1 maart mag je weer belastingaangifte doen. Geen leuke klus, maar wel een belangrijke! Er wordt al jarenlang beweerd dat het proces vereenvoudigd is, maar toch blijft aangifte doen voor ...

Lees meer
Ben of ken jij die online marketeer die bij de Vastelastenbond - de leukste consumentenorganisatie van Eindhoven - wil werken? Solliciteer direct!

Ben jij die flexibele online marketeer?

Vrijdag 24 februari 2023 15:20

‌Om ons team te versterken, zoeken we een creatieve en flexibele online marketeer. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de promotie van onze diensten waarbij de klantrelatie centraal s...

Lees meer
Internet en telefonie per smartphone leverden het fusiebedrijf wel weer wat meer op, mede dankzij hogere prijzen en roamingopbrengsten door buitenlandse reizigers in Nederland.

VodafoneZiggo verliest klanten met vaste internetaansluiting

Donderdag 23 februari 2023 09:29

‌Telecomaanbieder VodafoneZiggo verloor in de laatste drie maanden van 2022 zo’n 1.700 klanten voor vaste tv-, telefoon- en internetaansluitingen. De omzet van het fusiebedrijf daalde in ...

Lees meer