Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Ken jij Marije van ons Customer Care team al?

Maandag 09 oktober 2023 10:42Frank van de Ven
Marije legt graag uit waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is.

Marije legt graag uit waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is.

‌‌Ons Customer Care team is ons visitekaartje. Hoog tijd om de medewerkers van onze klantenservice eens in het zonnetje te zetten! In dit blog stellen we Marije aan je voor. Ze vertelt waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is: “Wat ik zo prettig vind aan werken bij de Vastelastenbond is het familiegevoel dat je hier hebt.”


Welke vraag krijg je momenteel het meest?

“De meestgestelde vraag is of een energiecontract goedkoper kan. De energiemarkt trekt weer aan en gelukkig valt er na lange tijd weer wat te kiezen. Er zijn weer jaarcontracten op de markt en onze klanten kunnen weer besparen op hun energierekening.”
 

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

“Eigenlijk al als ik op kantoor aankom, haha. Ik ben blij met mijn collega’s, de fijne werksfeer en de lekkere koffie! Wat ik zo prettig vind aan werken bij de Vastelastenbond is het familiegevoel dat je hier hebt. Collega’s staan voor elkaar klaar en je wordt hier echt gezien. Ik ben hier geen nummer, maar Marije. Bij vorige werkgever was je een nummer. Niet zo vreemd, want dat was een gigantische organisatie. De Vastelastenbond is veel kleinschaliger en daardoor is de sfeer veel persoonlijker.”
 

Wat maakt het zo leuk om bij de Vastelastenbond te werken?

“Ik krijg energie van de ontspannen sfeer. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en dat werkt! Totaal uiteenlopende types en persoonlijkheden werken hier samen en dat is ontzettend leuk. Mensen helpen elkaar graag. Er is altijd een luisterend oor en je maakt echt deel uit van een team. Dat groepsgevoel spreekt mij erg aan. Leuk werk, goede koffie en een toffe werkplek: je vindt het hier allemaal. Je krijgt hier de kans om nieuwe dingen te leren en dat is geweldig.”

Marije Mars-Hulsbos (36) is getrouwd en woont met haar man in Raamsdonksveer. 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

De Tweede Kamer wil de begroting van 2024 aanpassen, zodat er ongeveer vier miljard euro vrijkomt. Moties over het verhogen van het minimumloon, het verlagen van de benzineaccijns en het niet duurder worden van treinkaartjes zijn aangenomen

Uitkomst twee dagen debat: minimumloon hoger, benzine en treinkaartjes niet duurder

Vrijdag 22 september 2023 12:16

‌De Tweede Kamer wil de begroting van 2024 aanpassen, zodat er ongeveer vier miljard euro vrijkomt om de koopkracht van burgers te versterken. Moties over het verhogen van het minimumloon, het ...

Lees meer
In 2024 krijgen we met oplopende brandstofkosten, duurdere zorgpremies en mogelijk stijgende energietarieven te maken. Dit is dan ook het moment om je vaste lasten onder de loep te nemen!

De dag na Prinsjedag: 'Waarom het controleren van je vaste lasten nu extra belangrijk is'

Woensdag 20 september 2023 10:31

‌Op Prinsjesdag werd duidelijk gemaakt door het demissionaire kabinet dat de koopkracht gemiddeld 1,8 procent stijgt, maar dat betekent niet dat Nederlandse huishoudens een financieel zorgeloos j...

Lees meer
Makelaarsvereniging NVM roept de overheid op om de woningnood op te pakken:

Nederlandse Vereniging van Makelaars wil meer aandacht voor woningnood

Dinsdag 19 september 2023 13:40

‌Op Prinsjesdag vraagt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) opnieuw aandacht voor de woningnood in Nederland. De makelaarsvereniging roept de overheid in een paginagrote advertentie in...

Lees meer
Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil niet dat de tarieven die je per januari 2024 aan de pomp betaalt door het dak gaan.

Kamermeerderheid geen voorstander accijnsverhoging benzine en diesel

Dinsdag 19 september 2023 09:27

‌Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil niet dat de tarieven die je per januari 2024 aan de pomp betaalt door het dak gaan. Wanneer de accijnzen stijgen, worden benzine en diesel tot 21 ce...

Lees meer