Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Nederlandse Vereniging van Makelaars wil meer aandacht voor woningnood

Dinsdag 19 september 2023 13:40Frank van de Ven
Makelaarsvereniging NVM roept de overheid op om de woningnood op te pakken:

Makelaarsvereniging NVM roept de overheid op om de woningnood op te pakken: "Het spoedig oplossen van dit probleem is goed voor alle Nederlanders.”

Op Prinsjesdag vraagt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) opnieuw aandacht voor de woningnood in Nederland. De makelaarsvereniging roept de overheid in een paginagrote advertentie in De Telegraaf op om de woningnood op te pakken: "Het spoedig oplossen van dit probleem is goed voor alle Nederlanders.”

Volgens het NVM lever het bouwen van nieuwe huizen banen op, zorgt het voor een versnelling van de verduurzaming en komt de bouw de Nederlandse economie te goede.

De makelaarsvereniging stelt dat 826.800 mensen in Nederland naar een eigen woning zoeken. Momenteel is er een tekort van 390.000 woningen om aan al deze mensen onderdak te kunnen bieden.


Woningnood

Bij de NVM zijn ruim 4.400 makelaars en taxateurs aangesloten. De vereniging vraagt regelmatig op Prinsjesdag aandacht voor de woningnood in Nederland. “Het aantal woningzoekenden blijft iedere dag stijgen", zegt een woordvoerder van de NVM.

"Als de overheid nu echt doorpakt, kunnen we een grote stap zetten en al die mensen een passend thuis bieden. Want niemand wil die teller toch verder op laten lopen?," besluit de woordvoerder.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil niet dat de tarieven die je per januari 2024 aan de pomp betaalt door het dak gaan.

Kamermeerderheid geen voorstander accijnsverhoging benzine en diesel

Dinsdag 19 september 2023 09:27

‌Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil niet dat de tarieven die je per januari 2024 aan de pomp betaalt door het dak gaan. Wanneer de accijnzen stijgen, worden benzine en diesel tot 21 ce...

Lees meer
De Miljoenennota is traditiegetrouw uitgelekt. In dit blog lees je wat er op Prinsjesdag – dinsdag 19 september – bekend wordt gemaakt.

Miljoenennota: koopkracht gaat 1,8 procent omhoog in 2024

Maandag 18 september 2023 11:47

Volgend jaar stijgt de koopkracht gemiddeld met 1,8 procent en om mensen met lage inkomens te ondersteunen te komen, trekt het demissionaire kabinet 2 miljard euro uit voor armoedebestrijding. Dit s...

Lees meer
De studiegroep vindt dat een nieuw kabinet in elk geval moet voorkomen dat het begrotingstekort verder oploopt. Het team van topambtenaren geeft aan dat er aandacht moet zijn voor de oplopende zorg- en klimaatkosten.

Studiegroep Begrotingsruimte: ‘Kabinet houd je huishoudboekje beter bij!

Woensdag 13 september 2023 11:25

‌ Het volgende kabinet moet de overheidsfinanciën beter op orde brengen en ervoor zorgen dat er vanaf 2028 ruim 17 miljard euro extra in de staatskas zit. Het advies van Studiegroep Begroti...

Lees meer
Zolang er geen nieuw kabinet is, betekent dit dat sommige financiële plannen of dossiers langer op de plank blijven liggen. In dit blog lees je welke plannen er volgend jaar naar verwachting worden doorgevoerd.

Preview Prinsjesdag 2023: Dit betekent de Miljoenennota voor jouw portemonnee

Dinsdag 29 augustus 2023 14:41

‌Op dinsdag 19 september is het Prinsjesdag en wordt het Belastingplan voor 2024 gepresenteerd, maar met een demissionair kabinet aan het roer zitten er haken en ogen aan deze presentatie. Zola...

Lees meer