Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Meld je aan voor eengratis adviesgesprek

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Heb je vragen over
jouw verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag en kijken naar de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek. Houd je huidige polissen bij de hand en plan een gesprek in op jouw voorkeurstijd.

Meer informatie

Klantvraag: Wat is Verzekerd Zonder Zorgen?

Maandag 13 juni 2022 14:53Frank van de Ven
Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

Regelmatig krijgt het Customer Care Team van de Vastelastenbond vragen van klanten over uiteenlopende onderwerpen. Zo werd recentelijk gevraagd wat onze service ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ nu eigenlijk inhoudt. Een goede vraag verdient een goed antwoord. In dit blog leggen we uit waarom we deze dienst hebben ontwikkeld, wat de meerwaarde ervan is en waarom we er zo trots op zijn! Spoiler: We nemen al je schadeverzekeringen onder onze hoede en kijken jaarlijks naar de voordeligste verzekeringen voor je! 
 

 
  • Eén aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen
  • Jaarlijkse bespaarcontrole lopende verzekeringen
  • Proactieve tussenpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Jaarlijkse check voorkomt onder- of oververzekering
  • Altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen

Verzekerd Zonder Zorgen is opgezet om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je van deze service gebruikmaakt, heb je één aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen. Dat geeft rust, inzicht en overzicht omdat je weet bij wie je moet zijn als er wat aan de hand is.

Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken. Als we zien dat je kunt besparen of van betere polisvoorwaarden kunt profiteren, laten we dat weten en regelen we de overstap. Dat doen we zoals gezegd elk jaar en daarin zijn we uniek.

We nemen onze rol serieus en zijn dan ook een proactieve tussenpersoon. Dit betekent dat we contact blijven opnemen met onze klanten om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze rol houdt niet op na het afsluiten va onze dienstverlening. Wij willen een band opbouwen met onze klanten.

De Vastelastenbond is onafhankelijk en zet altijd het belang van de klant op de eerste plaats. We kiezen dus de verzekering uit die het beste bij de klant past en het meest voordelig is. Dat doen we proactief en in een persoonlijk gesprek verkennen we alle wensen van klanten om tot de beste keuze te kunnen komen.

We werpen ons op als tussenpersoon en zoeken zoals gezegd proactief naar de beste verzekeringen. Dit betekent dus dat je bij ons altijd goed zit en nooit teveel betaalt. We nemen jaarlijks contact met je op om je polis door te lopen. Wanneer je gezinssituatie is veranderd, nemen we dat mee en passen we dat direct aan. Zo voorkom je dat je onder- of oververzekerd bent.

Wanneer je ervoor kiest om Verzekerd Zonder Zorgen af te sluiten, kun je voor al je (schade)vragen bij de Vastelastenbond terecht. Onze experts staan je snel te woord. We zijn op werkdagen tijdens kantooruren per mail en telefonisch bereikbaar. Je weet dus dat je snel antwoord op je vraag krijgt en een deskundig persoon aan de lijn krijgt.
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen | Afspraak maken

Weet jij waar je precies voor verzekerd bent als je op vakantie gaat en wat het verschil is tussen een reis- en annuleringsverzekering?

Weet jij het verschil tussen een reis- en annuleringsverzekering?

Zaterdag 21 mei 2022 09:56

‌De vakantie komt eraan en veel huishoudens staan te popelen om op reis te gaan. Er wordt vaak gebruikgemaakt van lijstjes om ervoor te zorgen dat er geen spullen vergeten worden zoals de tande...

Lees meer
Wanneer je jouw verzekeringen bij ons onderbrengt, heb je één aanspreekpunt te maken dat proactief voor jou aan de slag gaat.

Zorgeloos verzekeren met Verzekerd Zonder Zorgen

Dinsdag 19 april 2022 08:19

‌ Het uitpluizen van polisvoorwaarden en het vergelijken van verschillende verzekeraars is duizenden consumenten een doorn in het oog. Overstappen is een heel gedoe en daarom besluiten veel ...

Lees meer