“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Klantvraag: Wat is Verzekerd Zonder Zorgen?

Maandag 13 juni 2022 14:53Frank van de Ven
Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

Regelmatig krijgt het Customer Care Team van de Vastelastenbond vragen van klanten over uiteenlopende onderwerpen. Zo werd recentelijk gevraagd wat onze service ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ nu eigenlijk inhoudt. Een goede vraag verdient een goed antwoord. In dit blog leggen we uit waarom we deze dienst hebben ontwikkeld, wat de meerwaarde ervan is en waarom we er zo trots op zijn! Spoiler: We nemen al je schadeverzekeringen onder onze hoede en kijken jaarlijks naar de voordeligste verzekeringen voor je! 
 

 
  • Eén aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen
  • Jaarlijkse bespaarcontrole lopende verzekeringen
  • Proactieve tussenpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Jaarlijkse check voorkomt onder- of oververzekering
  • Altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen

Verzekerd Zonder Zorgen is opgezet om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je van deze service gebruikmaakt, heb je één aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen. Dat geeft rust, inzicht en overzicht omdat je weet bij wie je moet zijn als er wat aan de hand is.

Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks proactief kijken naar je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken. Als we zien dat je kunt besparen of van betere polisvoorwaarden kunt profiteren, laten we dat weten en regelen we de overstap. Dat doen we zoals gezegd elk jaar en daarin zijn we uniek.

We nemen onze rol serieus en zijn dan ook een proactieve tussenpersoon. Dit betekent dat we contact blijven opnemen met onze klanten om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze rol houdt niet op na het afsluiten va onze dienstverlening. Wij willen een band opbouwen met onze klanten.

De Vastelastenbond is onafhankelijk en zet altijd het belang van de klant op de eerste plaats. We kiezen dus de verzekering uit die het beste bij de klant past en het meest voordelig is. Dat doen we proactief en in een persoonlijk gesprek verkennen we alle wensen van klanten om tot de beste keuze te kunnen komen.

We werpen ons op als tussenpersoon en zoeken zoals gezegd proactief naar de beste verzekeringen. Dit betekent dus dat je bij ons altijd goed zit en nooit teveel betaalt. We nemen jaarlijks contact met je op om je polis door te lopen. Wanneer je gezinssituatie is veranderd, nemen we dat mee en passen we dat direct aan. Zo voorkom je dat je onder- of oververzekerd bent.

Wanneer je ervoor kiest om Verzekerd Zonder Zorgen af te sluiten, kun je voor al je (schade)vragen bij de Vastelastenbond terecht. Onze experts staan je snel te woord. We zijn op werkdagen tijdens kantooruren per mail en telefonisch bereikbaar. Je weet dus dat je snel antwoord op je vraag krijgt en een deskundig persoon aan de lijn krijgt.
 
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen

Welke kosten worden gedekt bij een reisverzekering en wat kun je beter wel of niet declareren?

Vijf veelvoorkomende vakantieschades in eigen land

Dinsdag 07 juni 2022 14:48

‌ Als je in het buitenland je vakantie viert, is het logisch om een reisverzekering af te sluiten. Wanneer je ervoor kiest om niet over de grens te gaan, is het ook verstandig om voor een re...

Lees meer
Weet jij waar je precies voor verzekerd bent als je op vakantie gaat en wat het verschil is tussen een reis- en annuleringsverzekering?

Weet jij het verschil tussen een reis- en annuleringsverzekering?

Zaterdag 21 mei 2022 09:56

‌De vakantie komt eraan en veel huishoudens staan te popelen om op reis te gaan. Er wordt vaak gebruikgemaakt van lijstjes om ervoor te zorgen dat er geen spullen vergeten worden zoals de tande...

Lees meer
Door op jezelf te wonen, leer je pas echt goed hoe je zorgvuldig met geld moet omgaan.

Op kamers? Wij helpen je de goede (studie)richting op

Donderdag 02 juni 2022 08:03

Hoewel steeds meer studenten thuis blijven wonen, gaat een kwart toch binnen twaalf maanden na aanvang van hun studie op zichzelf wonen. Dat is handiger qua reistijd én goed voor je zelfstandig...

Lees meer
Na je verhuizing ben je verplicht om jezelf binnen vijf dagen bij je nieuwe gemeente in te schrijven.

Verkassen? Laat je niet verrassen met deze verhuistips!

Woensdag 25 mei 2022 08:13

Gemiddeld verhuis je acht keer in je leven. Bij elke verhuizing heb je te maken met een groot aantal regelzaken. Je maandlasten passen zich aan je nieuwe omgeving aan. Als je groter - of juist kleiner...

Lees meer