Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Lid aan het woord: 'De Vastelastenbond, lief en betrouwbaar'

Maandag 12 oktober 2020 14:23Margot Boesveld
klant over de vastelastenbnd. ,,Ik heb altijd een heel lief hondje gehad. Dus dan zou ik voor een hond kiezen; lief en betrouwbaar.

klant over de vastelastenbnd. ,,Ik heb altijd een heel lief hondje gehad. Dus dan zou ik voor een hond kiezen; lief en betrouwbaar.

De komende periode zullen we een aantal leden van de Vastelastenbond interviewen om te vertellen over hun ervaring met onze organisatie. Bart Hoffman ging er (telefonisch) op uit om mevrouw Liebrechts aan een aantal vragen te onderwerpen. 

'De Vastelastenbond, lief en betrouwbaar'Jane Liebrechts

Naam: Jane Liebrechts
Leeftijd: bekend bij de redactie ;-)
Woonplaats: eindhoven
Gezinsamenstelling: alleenstaandHoe heeft u de Vastelastenbond leren kennen?

,,Ik kreeg een melding binnen op m'n computer, dat ik mogelijk teveel betaalde voor allerlei diensten. Maar ik ben niet zo handig op de computer, ook vanwege m'n leeftijd. De Vastelastenbond stuurde graag iemand naar mij toe. Nou, die man heeft alles voor me nagekeken. Van mijn aansprakelijkheidsverzekering tot mijn gas en elektra. Ik had 16, 17 jaar geleden al mijn verzekeringen afgesloten. Wat bleek: alleen de kosten voor het water konden niet lager, de rest werd allemaal goedkoper!"

Waarom heeft u zich aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Alles kon dus meteen worden overgezet. Ik had daar helemaal geen omkijken naar. Dus daarom ben ik drie of vier jaar geleden meteen lid geworden. 

Wat kan er beter aan de Vastelastenbond?

,,Weet u, ik heb ze eigenlijk nog niet echt nodig gehad. Ik vind het persoonlijk contact in ieder geval fijn. Het is fijn om met iemand te praten, je wordt snel geholpen aan de telefoon. De contracten zijn duidelijk; ik weet waar ik aan toe ben."

Waar was u uiteindelijk het meest tevreden mee?

,,Onlangs had ik een akkefietje op de parkeerplaats van een supermarkt. Ik rijd weg en er staat een man te gebaren dat ik schade heb aangericht aan zijn auto. Ik heb nog nooit een ongeluk veroorzaakt of zelf brokken gehad. Dus ik kon het me haast niet voorstellen. Die man wilde dat ik allerlei schade-formulieren ging invullen, maar daar had ik dus geen ervaring mee. Hij had die middag geen tijd en dus stelde hij voor om de dag erna de papierwinkel af te handelen. Toen heb ik De Vastelastenbond gebeld. Ze zeiden: als u er niet uitkomt met die man, bel ons dan meteen. Uiteindelijk liet die man weten dat hij toch geen schade had aan zijn auto. Maar ik vond de steun vanuit De Vastelastenbond heel prettig."

Als u De Vastelastenbond zou moeten vergelijken met een dier, waarvoor zou u dan kiezen?

,,Ik heb altijd een heel lief hondje gehad. Dus dan zou ik voor een hond kiezen; lief en betrouwbaar."


Dit was het eerste interview uit een reeks van 6 interviews. We zullen binnenkort meer leden aan het het woord laten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je de interviews in je mailbox. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Bijgewerkt op: 14-09-2020 Voor 2021 is ruim 336 miljard euro aan uitgaven ingeboekt. Vooral de zorgkosten en de uitgaven aan werkloosheidsuitkeringen liggen fors hoger

Voorspellingen miljoenennota 2021

Maandag 14 september 2020 10:01

Voorspellingen miljoenennota 2021. Onzekerheid voert de boventoon.  Bijgewerkt op: 13-09-2020 De troonrede is dit jaar op de derde dinsdag van september niet in Ridderzaal, maa...

Lees meer
WOZ-waarde is de basis voor veel belastingen

Achtergrond: Huizenmarkt, WOZ-waarde en woningtekort in een notendop

Donderdag 10 september 2020 09:24

Het zijn gekke tijden op de huizenmarkt. Afgelopen weken kwamen er veel berichten in het nieuws over de WOZ-waarde, huizenprijzen en het aanhoudende woningtekort. De Rabobank verwacht de komende tw...

Lees meer
Vaste lasten regelen. Nu Deel 2:Energierekening verlagen, zorgverzekeringen, internet en meer

Besparen op je vaste lasten | Deel 2 energie vergelijken, verzekeringen vergelijken en meer.

Donderdag 27 augustus 2020 07:47

DEEL 2: Deze keer kijken we naar de vaste lasten die per maand een kleinere hap uit je budget nemen, maar waar je nog steeds flink op kan besparen. We zoomen in op je energierekening, hoe j...

Lees meer
Prinsjesdag 2020 is op 15 september. Wat voorspellen de experts.

Prinsjesdag 2020 | Miljoenennota 2021: Wat betekent dit voor jouw portemonnee

Dinsdag 15 september 2020 13:30

Miljoenennota 2021. Onzekerheid voert de boventoon.  Elk jaar brengt de Vastelastenbond in kaart welke financiële veranderingen er komend jaar voor jou belangrijk zijn. In de miljoenennota wor...

Lees meer