Lid aan het woord: 'De Vastelastenbond, lief en betrouwbaar'

Maandag 12 oktober 2020 14:23:42

De komende periode zullen we een aantal leden van de Vastelastenbond interviewen om te vertellen over hun ervaring met onze organisatie. Bart Hoffman ging er (telefonisch) op uit om mevrouw Liebrechts aan een aantal vragen te onderwerpen. 

Jane Liebrechts

'De Vastelastenbond, lief en betrouwbaar'

Naam: Jane Liebrechts
Leeftijd: bekend bij de redactie ;-)
Woonplaats: eindhoven
Gezinsamenstelling: alleenstaand

Hoe heeft u de Vastelastenbond leren kennen?

,,Ik kreeg een melding binnen op m'n computer, dat ik mogelijk teveel betaalde voor allerlei diensten. Maar ik ben niet zo handig op de computer, ook vanwege m'n leeftijd. De Vastelastenbond stuurde graag iemand naar mij toe. Nou, die man heeft alles voor me nagekeken. Van mijn aansprakelijkheidsverzekering tot mijn gas en elektra. Ik had 16, 17 jaar geleden al mijn verzekeringen afgesloten. Wat bleek: alleen de kosten voor het water konden niet lager, de rest werd allemaal goedkoper!"

Waarom heeft u zich aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Alles kon dus meteen worden overgezet. Ik had daar helemaal geen omkijken naar. Dus daarom ben ik drie of vier jaar geleden meteen lid geworden. 

Wat kan er beter aan de Vastelastenbond?

,,Weet u, ik heb ze eigenlijk nog niet echt nodig gehad. Ik vind het persoonlijk contact in ieder geval fijn. Het is fijn om met iemand te praten, je wordt snel geholpen aan de telefoon. De contracten zijn duidelijk; ik weet waar ik aan toe ben."

Waar was u uiteindelijk het meest tevreden mee?

,,Onlangs had ik een akkefietje op de parkeerplaats van een supermarkt. Ik rijd weg en er staat een man te gebaren dat ik schade heb aangericht aan zijn auto. Ik heb nog nooit een ongeluk veroorzaakt of zelf brokken gehad. Dus ik kon het me haast niet voorstellen. Die man wilde dat ik allerlei schade-formulieren ging invullen, maar daar had ik dus geen ervaring mee. Hij had die middag geen tijd en dus stelde hij voor om de dag erna de papierwinkel af te handelen. Toen heb ik De Vastelastenbond gebeld. Ze zeiden: als u er niet uitkomt met die man, bel ons dan meteen. Uiteindelijk liet die man weten dat hij toch geen schade had aan zijn auto. Maar ik vond de steun vanuit De Vastelastenbond heel prettig."

Als u De Vastelastenbond zou moeten vergelijken met een dier, waarvoor zou u dan kiezen?

,,Ik heb altijd een heel lief hondje gehad. Dus dan zou ik voor een hond kiezen; lief en betrouwbaar."


Dit was het eerste interview uit een reeks van 6 interviews. We zullen binnenkort meer leden aan het het woord laten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je de interviews in je mailbox. 

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!
Bekijk ook
Schadevrije jaren! Hoe zit dat nou?
De premie van je voertuig is sterk afhankelijk van je opgebouwde schadevrije jaren. Je krijgt namelijk voor ieder jaar korting op je premie. Elk maatschappij hanteert hierbij zijn eigen kortingstabel ook wel de bonus/malusladder genoemd. Er heerst nog steeds veel onduidelijkheid over schadevrije jaren. Hoe bouw je dit op en wat gebeurt er met je schadevrije jaren als je een aanrijding krijgt...
Winterweer en typische winterschades
De wintermaanden kom er er weer aan en dat brengt helaas ook de nodige schades met zich mee. Je kan dan denken aan schade die je maakt met je auto, maar ook schade aan je woning. De meest voorkomende schades blijven toch schades aan en met je voertuig. Door het slechtere weer heb je minder zicht én zijn de wegen vaak gladder. Daardoor kun je makkelijker schade veroorzaken doo...
Voor -en nadelen van isoleren. Waar moet je op letten?
Isoleren is hot. Zeker met de subsidies en de stijgende gaskosten is het isoleren van jouw woning een zeer effectieve, onderhoudsvriendelijke en duurzame maatregel. Hoe beter je je huis isoleert des te minder warmte er verloren gaat via dak, buitenmuren, vloer en vensters. In dit artikel zoomen we in op het na-isoleren van jouw woning en geven we antwoord op een aantal vra...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam
Cookies?

Of je cookies lust?

Wij gebruiken cookies op onze website om jouw de beste ervaring op onze website te geven.

Privacy en cookiebeleid

Accepteer verse cookies