Lid aan het woord: 'Ik ben voortaan snel uitgepraat met andere bedrijven'

Maandag 02 november 2020 07:26:44

Hoe komen leden eigenlijk bij de Vastelastenbond terecht en hoe ervaren ze de dienstverlening? Deze week een interview met Pia, al jarenlang trouw lid. 

'Ik ben voortaan snel uitgepraat met andere bedrijven'

Ik ben snel uitgepraat want ik zeg ik ben  lid van de VastelastenbondNaam: Pia Blonden 
Leeftijd: 61 jaar
Woonplaats: Huizen
Gezinssamenstelling: Alleenstaand

Hoe heeft u de Vastelastenbond leren kennen?

,,Jaren geleden had ik het met mijn broer eens over de energietarieven. Hij was dusdanig enthousiast over de Vastelastenbond dat hij me adviseerde om ook lid te worden. Dat is inmiddels al meer dan tien jaar geleden, bedenk ik me nu."

Waarom heeft u zich aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Ik heb zeven jaar in Nieuw-Zeeland gewoond en keerde toen weer terug naar Nederland. Je hebt dan tal van diensten nodig. Dan begint het vergelijken en het opzoeken van tarieven. Ik dacht: hoe ga ik dat allemaal aanpakken? Bij wie moet ik zijn? Gelukkig was daar de Vastelastenbond. Er werd me het nodige werk uit handen genomen."

Van welke diensten maakt u gebruik?

,,Het begon met 'energie'. Dat kon je toen jaarlijks laten regelen, voor een vast bedrag. Onlangs heb ik een nieuwe auto gekocht en toen ben ik ook naar de Vastelastenbond gegaan voor advies. Ik had altijd een collectieve verzekering bij mijn werkgever, maar ik ben inmiddels volledig afgekeurd. Dus ik heb al mijn verzekeringen om laten zetten en dat was allemaal heel snel geregeld. Overzichtelijk ook. Geen chaos met papieren, alles zit in een online map."

Wat vindt u leuk aan de Vastelastenbond?

,,Nou, ik vind het dus heerlijk dat ik voortaan snel ben uitgepraat met bedrijven die mij telefonisch benaderen. Dan beginnen ze: herinnert u zich nog dat we eerder over uw energietarieven hebben gesproken? Dan zeg ik: dat kan helemaal niet, want ik zit bij de Vastelastenbond. Daar deinzen ze dan wel van terug." 

Wat zou u nog graag nog willen zien van de Vastelastenbond? Gaan er ook dingen niet helemaal goed?

,,Nou, je moet wel bij de les blijven in bepaalde gevallen. Via de Vastelastenbond heb ik nu mijn energie van UnitedConsumers. Alleen belt dat bedrijf mij weer op om andere services en diensten aan me te slijten. Ik snap dat het misschien zo werkt, maar het kan ook wel eens verwarrend zijn. Maar uiteindelijk word je altijd goed geholpen. Een hoop van mijn vriendinnen zijn ook om. Die gaan bijvoorbeeld verhuizen en zijn klaar met het gezeur. Ik hoor ook nooit klachten. Je kunt alles gewoon snel regelen, en vaak zijn de kosten nog lager ook."

Als u de Vastelastenbond zou moeten vergelijken met een dier, waarvoor zou u dan kiezen? 

,,Voor een grote hond. Die zijn namelijk trouw en lief." 

Al eerder interviewde Bart Hoffman mevrouw Liebrechts. Je kan hier het interview met mevrouw Liebrechts teruglezen.

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!
Bekijk ook
Welke isolatie levert het meeste rendement op?
Er zijn veel verschillende meningen als het gaat om rendement en isoleren.  Het rendement is erg afhankelijk van de grootte van de woning en de gekozen maatregelen. Ook spelen diverse (externe) factoren, zoals de aanschafkosten, looptijd, levensduur van de isolerende maatregel, de jaarlijkse stroom- en gasprijs én de spaarrente ontwikkelingen een rol. In grote lijnen draait ...
Voors -en tegens overstappen energieleverancier
Door over te stappen van energieleverancier kun je flink besparen op je energierekening. En besparen is minder betalen. Minder betalen willen we allemaal, maar stap niet zomaar over! Je wilt niet voor extra kosten komen te staan omdat je niet het juist overstapmoment hebt gekozen of omdat je geen rekening hebt gehouden met je huidige leverancier. Voor- en nadelen van het overstappen van energ...
Wat doet corona met je energierekening? Energierekening 2020-2021 omhoog.
Normaal gesproken zijn we gedurende de dag (9.00 - 17.00) op kantoor en niet thuis. Nu we massaal thuiswerken, schiet het stroom -en gasverbruik van Nederlandse huishoudens overdag omhoog. Zeker voor de komende 5 maanden wordt een piek verwacht. Wat betekent dat voor je energierekening komend jaar? De Vastelastenbond waarschuwt voor naheffingen en adviseert mensen om alvast actie te ond...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam
Cookies?

Of je cookies lust?

Wij gebruiken cookies op onze website om jouw de beste ervaring op onze website te geven.

Privacy en cookiebeleid

Accepteer verse cookies