Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Lid aan het woord: 'Ik ben voortaan snel uitgepraat met andere bedrijven'

Maandag 02 november 2020 07:26Margot Boesveld
Wat vinden de leden van de Vastelastenbond. Wat gaat er goed en gaat er ook wel eens iets mis?

Wat vinden de leden van de Vastelastenbond. Wat gaat er goed en gaat er ook wel eens iets mis?

Hoe komen leden eigenlijk bij de Vastelastenbond terecht en hoe ervaren ze de dienstverlening? Deze week een interview met Pia, al jarenlang trouw lid. 

'Ik ben voortaan snel uitgepraat met andere bedrijven'

Ik ben snel uitgepraat want ik zeg ik ben  lid van de VastelastenbondNaam: Pia Blonden 
Leeftijd: 61 jaar
Woonplaats: Huizen
Gezinssamenstelling: Alleenstaand

Hoe heeft u de Vastelastenbond leren kennen?

,,Jaren geleden had ik het met mijn broer eens over de energietarieven. Hij was dusdanig enthousiast over de Vastelastenbond dat hij me adviseerde om ook lid te worden. Dat is inmiddels al meer dan tien jaar geleden, bedenk ik me nu."

Waarom heeft u zich aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Ik heb zeven jaar in Nieuw-Zeeland gewoond en keerde toen weer terug naar Nederland. Je hebt dan tal van diensten nodig. Dan begint het vergelijken en het opzoeken van tarieven. Ik dacht: hoe ga ik dat allemaal aanpakken? Bij wie moet ik zijn? Gelukkig was daar de Vastelastenbond. Er werd me het nodige werk uit handen genomen."

Van welke diensten maakt u gebruik?

,,Het begon met 'energie'. Dat kon je toen jaarlijks laten regelen, voor een vast bedrag. Onlangs heb ik een nieuwe auto gekocht en toen ben ik ook naar de Vastelastenbond gegaan voor advies. Ik had altijd een collectieve verzekering bij mijn werkgever, maar ik ben inmiddels volledig afgekeurd. Dus ik heb al mijn verzekeringen om laten zetten en dat was allemaal heel snel geregeld. Overzichtelijk ook. Geen chaos met papieren, alles zit in een online map."

Wat vindt u leuk aan de Vastelastenbond?

,,Nou, ik vind het dus heerlijk dat ik voortaan snel ben uitgepraat met bedrijven die mij telefonisch benaderen. Dan beginnen ze: herinnert u zich nog dat we eerder over uw energietarieven hebben gesproken? Dan zeg ik: dat kan helemaal niet, want ik zit bij de Vastelastenbond. Daar deinzen ze dan wel van terug." 

Wat zou u nog graag nog willen zien van de Vastelastenbond? Gaan er ook dingen niet helemaal goed?

,,Nou, je moet wel bij de les blijven in bepaalde gevallen. Via de Vastelastenbond heb ik nu mijn energie van UnitedConsumers. Alleen belt dat bedrijf mij weer op om andere services en diensten aan me te slijten. Ik snap dat het misschien zo werkt, maar het kan ook wel eens verwarrend zijn. Maar uiteindelijk word je altijd goed geholpen. Een hoop van mijn vriendinnen zijn ook om. Die gaan bijvoorbeeld verhuizen en zijn klaar met het gezeur. Ik hoor ook nooit klachten. Je kunt alles gewoon snel regelen, en vaak zijn de kosten nog lager ook."

Als u de Vastelastenbond zou moeten vergelijken met een dier, waarvoor zou u dan kiezen? 

,,Voor een grote hond. Die zijn namelijk trouw en lief." 

Al eerder interviewde Bart Hoffman mevrouw Liebrechts. Je kan hier het interview met mevrouw Liebrechts teruglezen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

klant over de vastelastenbnd. ,,Ik heb altijd een heel lief hondje gehad. Dus dan zou ik voor een hond kiezen; lief en betrouwbaar.

Lid aan het woord: 'De Vastelastenbond, lief en betrouwbaar'

Maandag 12 oktober 2020 14:23

De komende periode zullen we een aantal leden van de Vastelastenbond interviewen om te vertellen over hun ervaring met onze organisatie. Bart Hoffman ging er (telefonisch) op uit om mevrouw Liebrecht...

Lees meer
Bijgewerkt op: 14-09-2020 Voor 2021 is ruim 336 miljard euro aan uitgaven ingeboekt. Vooral de zorgkosten en de uitgaven aan werkloosheidsuitkeringen liggen fors hoger

Voorspellingen miljoenennota 2021

Maandag 14 september 2020 10:01

Voorspellingen miljoenennota 2021. Onzekerheid voert de boventoon.  Bijgewerkt op: 13-09-2020 De troonrede is dit jaar op de derde dinsdag van september niet in Ridderzaal, maa...

Lees meer
WOZ-waarde is de basis voor veel belastingen

Achtergrond: Huizenmarkt, WOZ-waarde en woningtekort in een notendop

Donderdag 10 september 2020 09:24

Het zijn gekke tijden op de huizenmarkt. Afgelopen weken kwamen er veel berichten in het nieuws over de WOZ-waarde, huizenprijzen en het aanhoudende woningtekort. De Rabobank verwacht de komende tw...

Lees meer
Vaste lasten regelen. Nu Deel 2:Energierekening verlagen, zorgverzekeringen, internet en meer

Besparen op je vaste lasten | Deel 2 energie vergelijken, verzekeringen vergelijken en meer.

Donderdag 27 augustus 2020 07:47

DEEL 2: Deze keer kijken we naar de vaste lasten die per maand een kleinere hap uit je budget nemen, maar waar je nog steeds flink op kan besparen. We zoomen in op je energierekening, hoe j...

Lees meer