Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Ook voor tv en internet betaal je in 2023 flink meer

Maandag 21 november 2022 09:23Frank van de Ven
Kabelnoord is de eerste aanbieder die een tariefwijziging aankondigt. Zo worden het basis tv-abonnement zonder internet én het internetabonnement verhoogd. De verwachting is dat grotere aanbieders zoals Ziggo, KPN en T-Mobile dit voorbeeld

Kabelnoord is de eerste aanbieder die een tariefwijziging aankondigt. Zo worden het basis tv-abonnement zonder internet én het internetabonnement verhoogd. De verwachting is dat grotere aanbieders zoals Ziggo, KPN en T-Mobile dit voorbeeld

Energie wordt duurder, voor je boodschappen betaal je meer en per 2023 mag je ook dieper in de buidel tasten voor je tv- en internetabonnement. Kabelnoord is de eerste aanbieder die een tariefwijziging aankondigt. Zo worden het basis tv-abonnement zonder internet én het internetabonnement verhoogd. De verwachting is dat grotere spelers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile het voorbeeld van de kleine, regionale aanbieder volgen.

Kabelnoord laat weten dat het basis tv-abonnement zonder internet vanaf 1 januari € 26,50 per maand kost. De Interactieve tv-abonnementen, waarbij een internetverbinding van Kabelnoord noodzakelijk is, worden tussen de € 1,- en € 2,- per maand duurder.

Ook de prijs van het internetabonnement gaat omhoog. Abonnees betalen tussen de €2,50 en €3,50 per maand meer voor deze service. De prijsverhoging voor abonnees met het snelste internetabonnement en het meest uitgebreide tv-abonnement bedraagt hierdoor €5,50 per maand. Het tarief voor premiumabonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en Film1 verandert niet.
 

Ontdek of je kunt besparen

Wil je weten of je nog goed zit en niet te veel betaalt voor je abonnementen? Via de Vastelastenbond kun je snel en eenvoudig ontdekken of je kunt besparen op je tv- en internetabonnement. Met een paar muisklikken weet je welke aanbieder het meest voordelige abonnement heeft. Mocht je er niet uiotkomen dan kun je altijd onze klantenservice bellen voor een adviesgesprek. 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Goed geïsoleerde huizen en panden met zonnepanelen zijn erg aantrekkelijk voor mensen die een nieuwe woning willen aanschaffen.

Huizen met hoger energielabel worden sneller en beter verkocht

Maandag 31 oktober 2022 12:46

‌Woningen met een hoog energielabel worden veel beter – en sneller – verkocht dan huizen zonder een label. Uit onderzoek blijkt dat een huis met energielabel A gemiddeld 3,9 procent m...

Lees meer
Het CBS bekeek zowel de prijzen van sociale huurwoningen als huurwoningen in de vrije sector.

Grootste prijsstijging huurwoningen sinds 2014 genoteerd

Vrijdag 02 september 2022 10:16

‌De huurprijzen lagen in juli dit jaar gemiddeld drie procent hoger dan het jaar ervoor. Het gaat hier volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) om de grootste jaarlijkse stijging si...

Lees meer
Budgetinstituut Nibud ontvangt steeds meer berichten van mensen die structureel geld tekortkomen en hun begroting niet rond krijgen. Het Nibud spreekt van een “zeer zorgwekkende situatie.”

Bezoek aan de supermarkt flink duurder geworden: inflatie Nederland op 13,6 procent

Donderdag 01 september 2022 16:39

‌Het inflatiecijfer van ons land is gestegen en op 13,6 procent beland. Volgens het Centraal Bureau Statistiek is hiermee een record bereikt. Een bezoekje aan de supermarkt is bijvoorbeeld fors...

Lees meer
Wat komt er allemaal kijken bij een bouwtechnische keuring? Ron van den Berk van TaxatiePro heeft - en geeft - het antwoord.

Dertiende podcast Vastelastenbond staat in het teken van de bouwtechnische keuring

Donderdag 29 september 2022 06:40

‌De dertiende editie van ‘Onderaan de Streep’ draait om de bouwtechnische keuring. In deze podcast gaat Ron van den Berk van Taxatiepro dieper in op dit thema. In deze editie leer j...

Lees meer