Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Podcast belicht nieuwste dienst van de Vastelastenbond: Hypotheekadvies

Donderdag 07 april 2022 09:32Frank van de Ven
In deze aflevering van ‘Onderaan De Streep’ vertelt directeur Dirk-Jan Wolfert meer over de samenwerking met de hypotheekadviseurs van Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen.

In deze aflevering van ‘Onderaan De Streep’ vertelt directeur Dirk-Jan Wolfert meer over de samenwerking met de hypotheekadviseurs van Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen.

Voor hypotheekadvies kun je voortaan ook bij de Vastelastenbond terecht. Voorlopig profiteren alleen gebruikers van de VasteLastenBundel van deze service maar het plan is om deze dienst later dit jaar ook ‘los’ aan te bieden. In de zesde aflevering van ‘Onderaan de Streep’ vertelt directeur Dirk-Jan Wolfert meer over deze uitbreiding van het dienstenpakket. De podcast is nu te beluisteren.

De zesde episode van ‘Onderaan De Streep’ staat in het teken van de hypotheek. De reden waarom de Vastelastenbond deze dienst aan zijn portefeuille toevoegde, is simpel stelt Wolfert: "De hypotheek is voor veel mensen de grootste vaste last die zij maandelijks betalen. Om goed advies te verstrekken, zijn wij de samenwerking aangegaan met Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen."
 
 

 

Verschillende kanalen

‘Onderaan De Streep’ is voortaan te beluisteren op YouTube, Spotify, iTunes, Google én Soundcloud! Je vindt al onze uitzendingen terug op deze kanalen. Mocht je meer willen weten over de VasteLastenBundel dan staat er een podcast voor je klaar. Ook hebben we in verschillende uitzendingen stilgestaan bij de WOZ.
 

 

Tips voor de redactie

Omdat we al onze klanten op de hoogte willen houden van onze producten en diensten, hebben we een podcast opgezet. Mocht je geen zin hebben om te lezen dan kun je naar onze afleveringen luisteren. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!

 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

De eerste drie maanden van 2022 werden er 191.293 hypotheken aangevraagd en dat is een stijging van 37 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

Huizenhoge hypotheekaanvragen door rentestijging

Dinsdag 05 april 2022 13:18

‌ In het eerste kwartaal van 2022 bereikte het aantal aanvragen voor hypotheken een record dankzij de stijgende rente. De eerste drie maanden werden er 191.293 hypotheken aangevraagd en dat ...

Lees meer
Wanneer je wilt onderzoeken of je hypotheek goedkoper kan, staat Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen voor je klaar.

Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen werkt samen met Vastelastenbond

Maandag 04 april 2022 12:53

‌ Voortaan kun je ook voor hypotheekadvies bij de Vastelastenbond terecht. Wanneer je wil onderzoeken of je hypotheek goedkoper kan, staat onze partner Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen...

Lees meer
Voortaan kun je ook voor hypotheekadvies bij de Vastelastenbond terecht. Oprichter Dirk-Jan Wolfert vertelt waarom hij zo blij is met deze toevoeging.

Voortaan kun je ook voor hypotheekadvies bij de Vastelastenbond terecht

Donderdag 31 maart 2022 13:49

‌Het motto van de Vastelastenbond is ‘Nooit meer last van je vaste lasten’ en daar houdt de consumentenorganisatie zich aan want voortaan kun je ook voor hypotheekadvies bij de Vast...

Lees meer
We zoeken een nieuwe collega die blij wordt van klanten helpen!

Kom jij ons Customer Care Team versterken?

Woensdag 09 maart 2022 09:28

‌De Vastelastenbond is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze Customer Care Medewerker. Als jij net als wij klanten blij wilt maken, is deze baan op jouw lijf geschreven! Wij ...

Lees meer