Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Podcast over steengoede samenwerking consumentenorganisatie en Leukhuisje.nl

Donderdag 28 april 2022 10:19Frank van de Ven

Sinds deze maand is de samenwerking tussen de Vastelastenbond en Leukhuisje.nl een feit. Door de handen ineen te slaan zetten beide partijen een nóg grotere stap op het vlak van totaalontzorging. Eigenaar Ron van den Berk van Leukhuisje.nl vertelt in deze aflevering van ‘Onderaan de Streep’ meer over zijn bedrijf en het samenwerkingsverband. De podcast is nu te beluisteren.

Mensen die met hun verhuizing bezig zijn, kunnen zich dankzij de services van de Vastelastenbond snel settelen. Terwijl jij je verhuisdozen uitpakt, gaan de bespaarexperts van de consumentenorganisatie voor jou op zoek naar de beste deals voor je verzekeringen, energiecontract en internetabonnement.

 
Klanten van de Vastelastenbond die erover denken om een huis te (ver)kopen, kunnen dan weer de hulp van Leukhuisje.nl inschakelen. Ook deze partij biedt totaalontzorging, want naast het maken van foto's kun je ook voor de promotionele activiteiten bij hen terecht. Meer informatie over Leukhuisje.nl lees je hier.


Keuze uit kanalen


‘Onderaan De Streep’ is te streamen via YouTubeSpotifyiTunesGoogle én Soundcloud! Alle uitzendingen zijn terug te luisteren op deze kanalen. We willen al onze klanten op de hoogte houden van onze producten en diensten en ontwikkelden daarom een podcast. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Leukhuisje.nl helpt consumenten bij de aankoop en verkoop van woningen.

Samenwerking waar je op kunt bouwen: Vastelastenbond en Leukhuisje.nl

Maandag 25 april 2022 08:15

‌De Vastelastenbond is een samenwerkingsverband aangegaan met Leukhuisje.nl dat onderdeel uitmaakt van TaxatiePro. Dankzij deze samenwerking worden consumenten begeleid bij de aankoop en verkoop ...

Lees meer
Samenwerking TaxatiePro en Vastelastenbond moet kersverse woningbezitters volledig ontzorgen.

Samenwerking TaxatiePro en Vastelastenbond staat als een huis

Vrijdag 22 april 2022 08:30

De Vastelastenbond heeft de handen ineen geslagen met TaxatiePro met als doel om mensen die volop met hun verhuizing bezig zijn te ontzorgen. Als je bezig bent om alles rond te krijgen om je nieuwe ...

Lees meer
Dit jaar wordt de Vastelastenbond achttien jaar. Er is in achttien jaar veel gebeurd en deze reis is vastgelegd op een eigen geschiedenispagina.

Vastelastenbond schrijft geschiedenis: ontdek onze historie

Woensdag 20 april 2022 08:11

‌ Dit jaar wordt de Vastelastenbond officieel volwassen en staan er achttien kaarsjes op de verjaardagstaart van de consumentenorganisatie. Dat is iets wat oprichter Dirk-Jan Wolfert niet ...

Lees meer
Directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond legt uit waarom de overlijdensrisicoverzekering (ORV) zo ontzettend belangrijk is.

Dit is alles wat je moet weten over je overlijdensrisicoverzekering (ORV)

Dinsdag 12 april 2022 08:53

‌ De overlijdensrisicoverzekering (ORV) is een enorm belangrijke verzekering en is de laatste jaren flink gedaald qua premie. De verzekering is niet zo populair als een zorgverzekering, maar...

Lees meer