Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar metZonnepanelen

Bespaar € 1680,- op zonnepanelen

Bespaar door zonnepanelen te laten plaatsen. De gemiddelde opbrengst bij zonnepanelen is

€1.680,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond heeft nieuwe partner voor zonnepanelen

Dinsdag 02 mei 2023 10:53Frank van de Ven
Bij de zoektocht naar een nieuwe partner is niet over één nacht ijs gegaan. Na een aantal verkennende gesprekken kwam Zelf Besparen als beste partij uit de bus.

Bij de zoektocht naar een nieuwe partner is niet over één nacht ijs gegaan. Na een aantal verkennende gesprekken kwam Zelf Besparen als beste partij uit de bus.

De Vastelastenbond en Zelf Besparen slaan de handen ineen en breiden het assortiment aan zonnepanelen uit. Dit betekent dat de keuze op het vlak van zonnepanelen vergroot is. Uiteraard is Zelf Besparen aangesloten bij SGZE (garantiefonds).

De Vastelastenbond heeft de samenwerking met Zonadvies verbroken en gaat verder met Zelf Besparen. “Dit is de beste keuze, omdat we onze klanten nu beter kunnen helpen”, zegt directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond.

Bij de zoektocht naar een nieuwe partner is niet over één nacht ijs gegaan. Na een aantal verkennende gesprekken kwam Zelf Besparen als beste partij uit de bus zegt Wolfert:  “Het is voor ons belangrijk dat onze nieuwe partner is aangesloten bij een garantiefonds.”


Garantiefonds beschermt

Het garantiefonds biedt consumenten bescherming tegen overmacht. “Mocht een leverancier onverhoopt failliet gaan, zorgt SGZE ervoor dat de klant alsnog de panelen krijgt waar hij recht op heeft. Ook worden defecte zonnepanelen gerepareerd mocht de leverancier faillissement aanvragen.”

De garantie die Zelf Besparen biedt, gaf de doorslag voor de samenwerking stelt Wolfert: “Op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt. Zelf Besparen onderscheidt zich met een garantie van 25 jaar op alle facetten. Zo weten klanten altijd exact waar ze aan toe zijn.”


Huisbezoek voor zonnepanelen

Het aanbod van Zelf Besparen is breed. Zo werkt de partij met verschillende A-merken, maar is er voor mensen met een kleiner budget ook volop keuze. “De aanschaf van zonnepanelen is niet zomaar iets”, zegt Wolfert. “Een adviseur van Zelf Besparen komt op huisbezoek en neemt uitgebreid de tijd voor de klant. Na afloop van het gesprek weet je waar je aan toe bent en wat de kosten en mogelijkheden zijn.”
Deel dit artikel
Zonnepanelen Verzekerd Zonder Zorgen
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Zonnepanelen

In dit blog leggen we uit waarop je moet letten als je zonnepanelen wilt kopen.

Dit zijn de vijf meest gestelde vragen over zonnepanelen

Donderdag 14 juli 2022 10:06

‌Nu de energierekening maandelijks oploopt, stijgt ook de interesse in energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen zijn een goede manier om je energierekening te verlagen. De aanschaf van deze sy...

Lees meer
Het uitgangspunt van salderen is dat consumenten de zelf opgewekte stroom van zonnepanelen mogen terugleveren aan het elektriciteitsnet en deze stroom op een later moment kunnen wegstrepen tegen hun verbruik.

Kamervragen: ‘Salderingsregeling is foutgevoelig en vereist dieper inzicht’

Vrijdag 01 juli 2022 09:53

‌ Eigenaren van zonnepanelen maken melding van fouten in de energierekening. Sommige energiebedrijven zouden op maandbasis salderen terwijl dit niet mag volgens Autoriteit Consument & Ma...

Lees meer
De salderingsregeling zorgt ervoor dat huizenbezitters met zonnepanelen het overschot aan opgewekte stroom aan de energieleverancier kunnen terugleveren voor hetzelfde tarief als waarvoor de stroom is afgenomen.

Afbouw salderingsregeling zonnepanelen met twee jaar verlaat

Donderdag 09 juni 2022 11:17

‌ Het kabinet besluit om de afbouw van de salderingsregeling pas in 2025 doorgang te laten vinden. Dat is twee jaar later dan oorspronkelijk gepland is. Woningeigenaren met zonnepanelen kunn...

Lees meer
Nieuwe regelgevingen voor zonnepanelen stemt huiseigenaar positief:

Goed nieuws: Vanaf 1 juni 100 procent financiering zonnepanelen mogelijk

Donderdag 02 juni 2022 14:17

‌Goed nieuws voor huiseigenaren die zonnepanelen willen. Het Warmtefonds maakt 100% financiering voor zonnepanelen mogelijk. Dat was voorheen 75 procent. Huizenbezitters (en VvE’s) kun...

Lees meer