Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Waarom de VasteLastenBundel het ultieme bespaarabonnement is

Woensdag 02 februari 2022 16:29Frank van de Ven
De VasteLastenBundel beschouwen we bij de Vastelastenbond als ons meesterwerk. Neem vandaag nog een  abonnement op onze 'Nachtwacht'!

De VasteLastenBundel beschouwen we bij de Vastelastenbond als ons meesterwerk. Neem vandaag nog een abonnement op onze 'Nachtwacht'!

Sinds dit jaar biedt de Vastelastenbond de VasteLastenBundel aan. In deze nieuwe dienst bundelen we onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen én onze autoverzekering. Dit betekent dat wanneer je de bundel aanschaft je volledig ontzorgd wordt op bijna al je vaste lasten. Wij noemen de VasteLastenBundel dan ook vol trots ons bespaarmeesterwerk!


Totaalontzorging


De VasteLastenBundel staat synoniem voor complete ontzorging. Wanneer je deze dienst kiest, worden jouw energiecontract en verzekeringen jaarlijks onder de loep genomen. Voortaan hoef jij je niet meer druk te maken of je niet te veel betaalt voor je energierekening, zorgverzekering, autoverzekering en schadeverzekeringen.

Dat scheelt je een hoop stress en uitzoekwerk. Daarnaast is het een fijne gedachte dat bespaarexperts de nogal turbulente energiemarkt voor jou scannen. Daarnaast buigen deze experts zich ook over jouw verzekeringspremies- en voorwaarden.

Besparingen zijn maatwerk


Wij zijn erg trots op de VasteLastenBundel, omdat deze service alles omarmt waar wij voor staan: totaalontzorging! De Vastelastenbond is opgericht met als doel dat consumenten geen omkijken meer hebben naar hun vaste lasten, omdat wij het vervelende uitzoekwerk uit handen nemen en onze tijd in marktonderzoek steken.

Zo nemen wij de energiemarkt onder de loep en onderzoeken we welke aanbieders financieel gezond zijn en de beste aanbiedingen hebben. Klanten hebben één aanspreekpunt voor de vaste lasten en besparen op jaarbasis veel geld. Besparingen zijn vaak maatwerk en daarom nemen we de specifieke situatie van onze klanten mee in ons bespaaradviezen. Voor de ene klant zijn grote besparingen doorslaggevend, terwijl andere klanten juist voor ontzorging en gemak voor de Vastelastenbond kiezen. 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben jij die gezellige, enthousiaste collega die we zoeken (en houd je van roze koeken)?

Customer Care Team Vastelastenbond zoekt versterking!

Vrijdag 28 januari 2022 09:47

‌ Het Customer Care team van de Vastelastenbond is hard op zoek naar versterking! Ben of ken jij die persoon die opleeft van klantcontact en mensen écht wil helpen? Dan zoeken wij naar jou!...

Lees meer
De ORV-premie is gigantisch in prijs gezakt, maar helaas profiteert niet elke verzekerde daarvan.

Overlijdensrisicoverzekeringen worden steeds goedkoper

Dinsdag 25 januari 2022 08:20

‌ Overlijdensverzekeringen (ORV) worden in tegenstelling tot bijvoorbeeld de zorgverzekering jaarlijks goedkoper, blijkt uit recent onderzoek. In tien jaar tijd daalde de ORV-premie circa 42 % ...

Lees meer
De gemoedelijke sfeer op het kantoor van de Vastelastenbond vindt Michelle erg prettig.

Kennismaken met Michelle

Dinsdag 18 januari 2022 14:31

‌Ze omschrijft zichzelf als een echte allrounder: Michelle van Oostrom adviseert klanten over verzekeringen, energiecontracten én televisie en internet. Wat haar zo aanspreekt aan haar baan als ...

Lees meer
Oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond is trots op de nieuwe dienst de VasteLastenBundel.

De VasteLastenBundel is hét goede voornemen van de Vastelastenbond

Donderdag 13 januari 2022 11:11

‌Sinds dit jaar is de VasteLastenBundel een feit. Achter de schermen is er hard gewerkt aan dit ultieme bespaarabonnement waarmee klanten volledig ontzorgd worden. Oprichter Dirk-Jan Wolfert is e...

Lees meer