“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€119,- p.j

Meer informatie

Waarom de VasteLastenBundel het ultieme bespaarabonnement is

Woensdag 02 februari 2022 16:29Frank van de Ven
De VasteLastenBundel beschouwen we bij de Vastelastenbond als ons meesterwerk. Neem vandaag nog een  abonnement op onze 'Nachtwacht'!

De VasteLastenBundel beschouwen we bij de Vastelastenbond als ons meesterwerk. Neem vandaag nog een abonnement op onze 'Nachtwacht'!

Sinds dit jaar biedt de Vastelastenbond de VasteLastenBundel aan. In deze nieuwe dienst bundelen we onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen én onze autoverzekering. Dit betekent dat wanneer je de bundel aanschaft je volledig ontzorgd wordt op bijna al je vaste lasten. Wij noemen de VasteLastenBundel dan ook vol trots ons bespaarmeesterwerk!


Totaalontzorging


De VasteLastenBundel staat synoniem voor complete ontzorging. Wanneer je deze dienst kiest, worden jouw energiecontract en verzekeringen jaarlijks onder de loep genomen. Voortaan hoef jij je niet meer druk te maken of je niet te veel betaalt voor je energierekening, zorgverzekering, autoverzekering en schadeverzekeringen. Dat scheelt je een hoop stress en uitzoekwerk. Daarnaast is het een fijne gedachte dat bespaarexperts de nogal turbulente energiemarkt voor jou scannen. Daarnaast buigen deze experts zich ook over jouw verzekeringspremies- en voorwaarden.


Duurzaamheidscheck


Mocht je al een aantal verzekeringen of je energiecontract bij de Vastelastenbond hebben lopen, dan is de VasteLastenBundel een uitkomst! Naast het monitoren van je lopende verzekeringen en energiecontract profiteer je ook van een aanvullende dienst: de Duurzaamheidscheck. Deze exclusieve service houdt in dat een klantadviseur op afspraak naar jouw woning komt. Tijdens een inspectieronde wordt er in kaart gebracht waar verduurzamingskansen liggen.


Verduurzamingskansen


Na afloop van de inspectieronde krijg je een vrijblijvend advies op maat en een offerte. Je weet nu waar besparingskansen liggen en hoe je jouw woning stapsgewijs kunt verduurzamen. Dan moet je onder andere denken aan  isolerende maatregelen en de plaatsing van zonnepanelen. Het voordeel van de Duurzaamheidscheck is dat er slechts één persoon een complete check doet en jou een volledig en compleet overzicht van verduurzamende mogelijkheden geeft. Normaal gesproken kost deze dienst € 99,- maar gebruikers van de VasteLastenBundel krijgen deze check gratis.


Besparingen zijn maatwerk


Wij zijn erg trots op de VasteLastenBundel, omdat deze service alles omarmt waar wij voor staan: totaalontzorging! De Vastelastenbond is opgericht met als doel dat consumenten geen omkijken meer hebben naar hun vaste lasten, omdat wij het vervelende uitzoekwerk uit handen nemen en onze tijd in marktonderzoek steken. Zo nemen wij de energiemarkt onder de loep en onderzoeken we welke aanbieders financieel gezond zijn en de beste aanbiedingen hebben. Klanten hebben één aanspreekpunt voor de vaste lasten en besparen op jaarbasis veel geld. Besparingen zijn vaak maatwerk en daarom nemen we de specifieke situatie van onze klanten mee in ons bespaaradviezen. Voor de ene klant zijn grote besparingen doorslaggevend, terwijl andere klanten juist voor ontzorging en gemak voor de Vastelastenbond kiezen. 


Download onze brochure


Voorlopig is de VasteLastenBundel ons bespaarmeesterwerk, maar perfectionistisch als we zijn blijven we naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zoeken! Lees onze brochure om meer te weten te komen over de VasteLastenBundel. De bundel wordt trouwens continu uitgebreid en aangevuld met nieuwe diensten. Houd onze website in de gaten voor updates!
 
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben jij die gezellige, enthousiaste collega die we zoeken (en houd je van roze koeken)?

Customer Care Team Vastelastenbond zoekt versterking!

Vrijdag 28 januari 2022 09:47

‌ Het Customer Care team van de Vastelastenbond is hard op zoek naar versterking! Ben of ken jij die persoon die opleeft van klantcontact en mensen écht wil helpen? Dan zoeken wij naar jou!...

Lees meer
Dorathea Fautngiljanan werkt als manager Customer Care bij de Vastelastenbond.

Kennismaken met Dorathea

Maandag 24 januari 2022 07:59

‌ Dorathea Fautngiljanan werkt als manager Customer Care bij de Vastelastenbond. Ze helpt de klantadviseurs bij het zo goed mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden. Dat doet ze door ...

Lees meer
De ORV-premie is gigantisch in prijs gezakt, maar helaas profiteert niet elke verzekerde daarvan.

Overlijdensrisicoverzekeringen worden steeds goedkoper

Dinsdag 25 januari 2022 08:20

‌ Overlijdensverzekeringen (ORV) worden in tegenstelling tot bijvoorbeeld de zorgverzekering jaarlijks goedkoper, blijkt uit recent onderzoek. In tien jaar tijd daalde de ORV-premie circa 42 % ...

Lees meer
Zuleyha Kaynas krijgt energie van het doorgronden van klantvragen en wanneer zij mensen kan helpen besparen.

Kennismaken met Zuleyha

Woensdag 19 januari 2022 08:49

‌Als je Zuleyha Kaynas aan de lijn krijgt, ben je verzekerd van goed advies. Zij heeft haar sporen in de verzekeringswereld al ruimschoots verdiend. Net als haar collega’s leeft Zuleyha h...

Lees meer