Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

De VasteLastenBundel is hét goede voornemen van de Vastelastenbond

Donderdag 13 januari 2022 11:11Frank van de Ven
Oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond is trots op de nieuwe dienst de VasteLastenBundel.

Oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond is trots op de nieuwe dienst de VasteLastenBundel.

Sinds dit jaar is de VasteLastenBundel een feit. Achter de schermen is er hard gewerkt aan dit ultieme bespaarabonnement waarmee klanten volledig ontzorgd worden. Oprichter Dirk-Jan Wolfert is erg trots op dit nieuwe product van de Vastelastenbond. Hoewel je jaarlijks honderden euro’s kunt besparen met deze dienst is dat niet de grootste verdienste van deze bundel. “Die financiële besparingen vind ik minder interessant dan het gemak en de gemoedsrust die het oplevert.”


Wat is de VasteLastenBundel?


“Met de VasteLastenBundel geef je het regelen van je energiezaken, autoverzekering, woonverzekeringen en zorgverzekering uit handen.  We zorgen ervoor dat dit doorlopend goed is geregeld. Dit doen we door jaarlijks te controleren of je goed zit en de klant te switchen naar een gunstiger contract of polis als dit nodig is. Wij steken veel tijd in marktonderzoek en kijken niet alleen naar de laagste prijs maar bijvoorbeeld ook naar de solvabiliteit van energiebedrijven en verzekeraars. Omdat de klant ons betaalt, zijn we niet afhankelijk van energieleveranciers en verzekeraars. Wij zijn volledig onafhankelijk dus alles wat wij doen, doen wij voor de klant. Voor een vast bedrag per jaar ben jij onder de pannen en bespaar jij honderden euro’s zonder daar wat voor te hoeven doen.”


Wat is de meerwaarde van deze bundel als je al meerdere diensten bij de Vastelastenbond afsluit?


“Voor een paar tientjes meer nemen wij nóg meer zorgen bij je weg. Als jij bijvoorbeeld je verzekeringen al bij ons hebt lopen, wordt het aantrekkelijk om voor een klein bedrag meer ook jouw energiecontract bij ons onder te brengen. Andersom geldt dat ook! Een ander voordeel van de VasteLastenBundel is dat wij in dit pakket ook je zorgverzekering onder de loep nemen. We willen de komende jaren de bundel aanvullen met nóg meer interessante extra services.”


Wat kost de VasteLastenBundel?


“De prijs van de VasteLastenBundel kost 150 euro per jaar (of 15 euro per maand). Het abonnementsgeld haal je er sowieso uit, want wij besparen met ons uitzoekwerk gemiddeld 750 euro op jouw energiecontract. Voor je schadeverzekering besparen we op jaarbasis tussen de 100 en 200 euro. Wanneer we jouw zorgverzekering onder de loep nemen kun je tussen de 100 en 150 euro besparen. Maar geld is echter niet de grootste besparing hoor.”


Wat is dan wel de grootste besparing in jouw ogen?


“Gemoedsrust. Hoe fijn is het om geen polis-stress meer te hebben? De tijd dat je in de feestdagen door kleine lettertjes, ingewikkelde polisvoorwaarde en gesponsorde vergelijkingssites moet wroeten is definitief voorbij. Laat dat maar aan ons over. Wij doen dat alweer ruim 18 jaar en zijn er goed in. Je kunt erop vertrouwen dat wij de beste keuzes voor je maken. Ondertussen kun jij je bezighouden met dingen die jij echt leuk vindt!”
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Cuijpers

Ik wil dit ook. Geen stress m.b.t. wijzigingen, uitzoeken, opnieuw afsluiten etc.
Ik ga kijken of ik me kan aanmelden.

Donderdag 27 juli 2023 20:15

Reactie Vastelastenbond:

Vrijdag 28 juli 2023 09:26
U kunt hier meer informatie vinden:
https://www.vastelastenbond.nl/diensten/vastelastenbundel/

Uiteraard kunt u ook eerst onze klantenservice bellen.

Luijben

Lijkt me wel wat

Donderdag 27 januari 2022 19:14

Noor Langemeijer

Wat een mooi stuk! Goed omschreven waarom wij ook gebruik maken van jullie service. Buiten de besparingen om heeft het zeker die genoemde gemoedsrust. Het indienen van schades, het doen van aanpassingen gaat ook zo gemakkelijk! En altijd klantvriendelijke medewerkers die echt de tijd voor je nemen. Wij zijn blij met jullie!

Zaterdag 22 januari 2022 09:26

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

De Vastelastenbond heeft een eigen podcast.

De Vastelastenbond presenteert podcast Onderaan de Streep

Dinsdag 11 januari 2022 09:00

‌Om nóg sneller en beter op de actualiteit in te spelen heeft de Vastelastenbond een podcast opgezet. In ‘Onderaan de Streep’ gaan we de diepte in en bespreken we het nieuws, nieuwe ...

Lees meer
De Vastelastenbond voert dit jaar een tariefwijziging door.

De Vastelastenbond voert tariefwijziging door

Donderdag 06 januari 2022 11:04

‌Na jarenlang geen tariefwijziging te hebben doorgevoerd, past de Vastelastenbond in 2022 de tarieven van Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen aan. Deze prijswijziging is nodig o...

Lees meer
De Vastelastenbond blikt terug op 2021.

Terugblik Deel II: Dit gebeurde in 2021

Donderdag 30 december 2021 08:42

‌ Heel 2021 samenvatten is in één blog is niet te doen, vandaar dat we de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twaalf maanden voor je op een rijtje zetten. Er is veel gebeurd. Zo krege...

Lees meer
Tijd voor een terugblik! Dit gebeurde er in 2021.

Terugblik Deel I: Dit gebeurde in 2021

Dinsdag 28 december 2021 11:00

‌Terwijl de eerste oliebollen in het vet liggen, de kerstverlichting de energierekening fors omhoog stuwt en de Oudejaarsconference op het punt van beginnen staat, blikken wij terug op 2021. Het ...

Lees meer