“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€119,- p.j

Meer informatie

Customer Care Team Vastelastenbond zoekt versterking!

Vrijdag 28 januari 2022 09:47Frank van de Ven
Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben jij die gezellige, enthousiaste collega die we zoeken (en houd je van roze koeken)?

Het Customer Care team van de Vastelastenbond zoekt versterking! Ben jij die gezellige, enthousiaste collega die we zoeken (en houd je van roze koeken)?

Het Customer Care team van de Vastelastenbond is hard op zoek naar versterking! Ben of ken jij die persoon die opleeft van klantcontact en mensen écht wil helpen? Dan zoeken wij naar jou! Je komt terecht in een gezellig en hecht team dat gevestigd is op het mooie Strijp-S in Eindhoven.

Als medewerker Customer Care sta je (potentiële) klanten te woord die vragen hebben over hun vaste lasten. Je wordt een echte allrounder, want je gaat onze klanten adviseren over uiteenlopende onderwerpen zoals energie, schadeverzekeringen (auto- en woonverzekeringen) en uiteenlopende verduurzamingsmogelijkheden. Je wordt goed begeleid en ondersteund bij het uitvoeren van je taken. Daarnaast is eigen inbreng erg gewenst (en daar doen we ook écht wat mee)!


Wat vragen we van jou?

Je bent in het bezit van een MBO4 diploma en bent leergierig. We zoeken naar een enthousiaste energieke collega die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Zo kun je bij ons je WFT-basisdiploma behalen, mocht je die nog niet hebben. Ook is ervaring met klantcontact een pre. Verder vragen we van je dat je digitaal vaardig bent en ook taalkundig je (wo)mannetje staat. Een beschikbaarheid tussen de 32 en 40 uur is een vereiste.


Wat krijg jij van ons?

Wij bieden jou een gezellige werkplek in het bruisende Strijp-S. Mocht je een bijzonder cadeautje willen kopen, de Dutch Design Week van dichtbij willen meemaken, een smakelijke lunch bij een hip restaurantje willen scoren of nog snel een boodschap willen doen dan kan dat hier! Qua werkzaamheden bieden wij een afwisselende en gevarieerde baan. Je krijgt een jaarcontract dat we graag verlengen wanneer de klik er is! Verder geven we jou een reiskostenvergoeding en vakantietoeslag. Tot slot profiteer je van onze voorliefde voor roze koeken (die dingen zijn hier niet aan te slepen) en een vrijwel oneindige koffievoorraad. Uiteraard is er ook voldoende thee beschikbaar.


Alvast je collega’s ontmoeten?

Het Customer Care team van de Vastelastenbond is hecht en betrokken. Er is altijd ruimte voor een praatje of een  grapje. Gezamenlijk streven we het hetzelfde doel na: klanten helpen besparen op hun vaste lasten. In deze blogserie stellen onze medewerkers zich aan je voor. Wil je weten hoe Zuleyha, Michelle, Mireille en Dorathea hun werkdagen doorkomen? Lees dan de blogs! 

Wat is de Vastelastenbond?

De Vastelastenbond werd bijna 18 jaar geleden opgericht door Dirk-Jan Wolfert en zijn toenmalige compagnon. Wat begon als een bescheiden zolderkamertjesproject is uitgegroeid tot een volwaardige consumentenorganisatie. Ons doel is om consumenten te helpen bresparen op hun vaste lasten. Dat doen we door dat vervelende uitzoekwerk voor je uit handen te nemen. Voortaan hoef jij je niet meer druk te maken om polisvoorwaarden, vervelende kleine lettertjes en onbetrouwbare vergelijkingssites!

De volledige vacature is hier te zien! Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet.
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Dorathea Fautngiljanan werkt als manager Customer Care bij de Vastelastenbond.

Kennismaken met Dorathea

Maandag 24 januari 2022 07:59

‌ Dorathea Fautngiljanan werkt als manager Customer Care bij de Vastelastenbond. Ze helpt de klantadviseurs bij het zo goed mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden. Dat doet ze door ...

Lees meer
De ORV-premie is gigantisch in prijs gezakt, maar helaas profiteert niet elke verzekerde daarvan.

Overlijdensrisicoverzekeringen worden steeds goedkoper

Dinsdag 25 januari 2022 08:20

‌ Overlijdensverzekeringen (ORV) worden in tegenstelling tot bijvoorbeeld de zorgverzekering jaarlijks goedkoper, blijkt uit recent onderzoek. In tien jaar tijd daalde de ORV-premie circa 42 % ...

Lees meer
Zuleyha Kaynas krijgt energie van het doorgronden van klantvragen en wanneer zij mensen kan helpen besparen.

Kennismaken met Zuleyha

Woensdag 19 januari 2022 08:49

‌Als je Zuleyha Kaynas aan de lijn krijgt, ben je verzekerd van goed advies. Zij heeft haar sporen in de verzekeringswereld al ruimschoots verdiend. Net als haar collega’s leeft Zuleyha h...

Lees meer
De gemoedelijke sfeer op het kantoor van de Vastelastenbond vindt Michelle erg prettig.

Kennismaken met Michelle

Dinsdag 18 januari 2022 14:31

‌Ze omschrijft zichzelf als een echte allrounder: Michelle van Oostrom adviseert klanten over verzekeringen, energiecontracten én televisie en internet. Wat haar zo aanspreekt aan haar baan als ...

Lees meer