Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Waarom wel of geen 3 jaar vast energie tarieven?

Energie tarieven voor 3 jaar vast bieden veel zekerheid. De stroom en gastarieven staan gedurende 3 jaar vast en kunnen niet wijzigen. Overige onderdelen van de energierekening zoals BTW, energiebelasting en netwerkkosten kunnen wel wijzigen. Wilt u de komende 3 jaar zekerheid of verwacht u dat de energietarieven gaan stijgen? Dan kunt u zeker kiezen voor 3 jaar vaste energietarieven.  

Ook is 3 jaar vast te overwegen als u zonnepanelen heeft. Steeds meer energieleveranciers vragen namelijk een extra toeslag aan bezitters van zonnepanelen. De energieleveranciers willen op deze manier de hogere kosten die zonnepanelen met zich meebrengen vehalen op de klant. Kiest u nu voor 3 jaar vast, zonder toeslag, dan kan uw energieleverancier niet eenzijdig de voorwaarden veranderen. U zit dus goed! 

Wilt overstappen naar een contract met 3 jaar vaste tarieven dan kunt u gebruik maken van onze energievergelijker (kies in de filer voor 3 jaar vast). Wilt u het overstappen van energieleverancier, elke 3 jaar, liever uit handen geven? Maak dan gebruik van Energie Vanzelf Geregeld. We beheren dan uw energiecontract, houden de markt in de gaten en gaan voordat uw energiecontract afloopt weer voor u aan de slag. 


3 jaar vast energie tarief voor stroom en gas

Als het je duizelt en je het niet ziet zitten om je jaarlijks met je energiecontract bezig te houden, is een meerjarencontract de perfecte oplossing! De tarieven van meerjarencontracten zijn erg gunstig. Mocht je graag advies willen hebben over de keuze voor het juiste energiecontract dan kun je altijd even bellen met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen bij het zoeken van het juiste contract dat het beste bij jouw specifieke situatie past! Wil je dat het voordeligste 3 jaar vast energiecontract voor jou geregeld wordt? Vraag dan Energie Vanzelf Geregeld aan.

Toch het beste exclusief 3-jaar vast contract

De energiemarkt is continu in beweging, maar is nu in rustiger vaarwater beland. Er zijn vaste contracten op de markt en er is vel concurrentie en dus veel te besparen. Op onze energievergelijker vindt u het beste aanbod dat beschikbaar is. U kunt vergelijken, zelf een keuze maken en overstappen. Vindt u dat lastig, vraag dan Energie Vanzelf Geregeld aan.

Vergelijk energie contracten 3 jaar vast tarief

Kom je er niet uit met je energiecontract? Vraag onze experts om hulp. Zij kijken graag met je mee en helpen je bij het maken van de juiste keus. Mocht je geen zin hebben om je met je energiecontract bezig te houden dan kun je ervoor kiezen om deze (vaste) last uit handen te geven. Sluit een abonnement op onze service Energie Vanzelf Geregeld af en laat ervaren adviseurs de energiemarkt voor jou uitpluizen. Zij onderzoeken de financiële gezondheid van energiebedrijven, checken de polisvoorwaarden en selecteren de beste prijs. Als je een voorkeur hebt voor groene stroom nemen zijn dat ook mee in hun zoektocht. Voor een paar tientjes per jaar ben je verzekerd van het beste energiecontract en haal je jouw inleg er sowieso uit. Daarnaast hou je tijd over om leuke dingen te doen.