“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Waarom wel of geen 3 jaar vast energie tarieven?

De komst van een hogere opzegvergoeding heeft de interesse in meerjarencontracten aangewakkerd. Voor mensen die op zoek zijn naar zekerheid klinkt dat interessant, maar het is belangrijk om goed na te denken voordat je toehapt. Om een weloverwogen keuze te maken op energiegebied kun je onze hulp inschakelen. We hebben een goed energiecontract met een looptijd van drie jaar voor je gevonden. Voor zekerheidszoekers is dit een heel interessante keuze en het beste dat er op de markt te vinden is.

3 jaar vast energie tarief voor stroom en gas

Als het je duizelt en je het niet ziet zitten om je jaarlijks met je energiecontract bezig te houden, is een meerjarencontract de perfecte oplossing! De tarieven van meerjarencontracten liggen nu net onder het prijsplafond en zijn erg gunstig. Mocht je graag advies willen hebben over de keuze voor het juiste energiecontract dan kun je altijd even bellen met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen bij het zoeken van het juiste contract dat het beste bij jouw specifieke situatie past! 

Hulp en ondersteuning bij energie vragen

De energiemarkt is continu in beweging, maar lijkt nu in rustiger vaarwater te zijn beland. Er zijn weer vaste contracten op de markt en er valt weer wat te kiezen. Het maken van de juiste keuze is nu extra belangrijk, omdat er sprake is van een hoge opzegvergoeding. Gelukkig kun je op de experts van Energie Vanzelf Geregeld rekenen.

Vergelijk energie contracten 3 jaar vast tarief

Kom je er niet uit met je energiecontract? Vraag onze experts om hulp. Zij kijken graag met je mee en helpen je bij het maken van de juiste keus. Mocht je geen zin hebben om je met je energiecontract bezig te houden dan kun je ervoor kiezen om deze (vaste) last uit handen te geven. Sluit een abonnement op onze service Energie Vanzelf Geregeld af en laat ervaren adviseurs de energiemarkt voor jou uitpluizen. Zij onderzoeken de financiële gezondheid van energiebedrijven, checken de polisvoorwaarden en selecteren de beste prijs. Als je een voorkeur hebt voor groene stroom nemen zijn dat ook mee in hun zoektocht. Voor een paar tientjes per jaar ben je verzekerd van het beste energiecontract en haal je jouw inleg er sowieso uit. Daarnaast hou je tijd over om leuke dingen te doen.