“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Collectieve korting op 3 jaar vast energie tarieven

Als u overtuigd bent door onze 3 jaar vast energie tarieven voor gas en stroom die collectief worden aangeboden, dan schrijft u zich eenvoudig in voor het contract door u aan te melden via onze website.

Inkoop collectief de Vastelastenbond bestaat sinds 2004 en sinds die tijd zijn tienduizenden leden naar volle tevredenheid via de Vastelastenbond overgestapt naar een contract met 3 jaar vast energie tarieven.

De klant ervaringen van deze leden kunnen u wellicht overtuigen van onze service, advies en besparingen. Lees eens een paar van deze klant ervaringen, laat u overtuigen en sluit u aan bij het best beoordeelde consumenten collectief van Nederland!

3 jaar vast energie tarief voor stroom en gas

De Vastelastenbond energie overeenkomsten met een 3 jaar vast tarief stroom en gas staan op elk moment in de top 5 van goedkoopste energie contracten in Nederland.

De energie leveranciers waamee de Vastelastenbond energie contracten aanbied op de Vastelastenbond website worden niet alleen opgesteld op basis van energie prijzen maar ook op contract voorwaarden en klantenservice van de energie leveranciers met wie we samenwerken.

De Vastelastenbond kiest kortom alléén voor samenwerking met energie leveranciers die de contracten met de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden aan het collectief van consumenten en bedrijven dat lid is van de Vastelastenbond.

Hulp en ondersteuning bij energie vragen

De Vastelastenbond is naast een inkoopcollectief ook een belangenbehartiger en vraagbaak voor al uw vaste lasten.

Wanneer u kiest voor 3 jaar vast energie tarieven voor stroom en gas via dit inkoopcollectief, wordt uw gehele overstap van energie leverancier voor u verzorgd. Ook het opzeggen van uw vorige energie leverancier.

Als u via de Vastelastenbond kiest voor een energie contract met 3 jaar vast tarieven voor stroom en gas, dan kunt u de medewerkers van het inkoop collectief beschouwen als uw klantenservice en informatiepunt voor al uw vragen, opmerkingen en eventuele klachten over de energie leveranciers met wie de Vastelastenbond samenwerkt.

U krijgt dus niet alleen de laagste energie tarieven voor een 3 jaars energiecontract die er te krijgen zijn, u maakt tegelijk gebruik van de ongeëvenaarde energie service en adviezen van Vereniging de Vastelastenbond.

Vergelijk energie contracten 3 jaar vast tarief

Als u onze contracten voor energie 3 jaar vast tarief voor stroom en gas wilt vergelijken met andere stroom en gas contracten bij alle energie leveranciers, maak dan eenvoudig een berekening met de Vastelastenbond Energie Vergelijker. Hier maakt u eenvoudig een berekening met uw eigen postcode en energie verbruik en ziet u hoeveel de Vastelastenbond energie contracten voordeliger zijn dan het variabele aanbod van energie contracten van de overige Nederlandse energie leveranciers.

Als u een aanbieding heeft ontvangen van een energie leverancier en u twijfelt of deze gunstiger of juist minder gunstig uitvalt dan het aanbod voor 3 jaar vaste energie tarieven van de Vastelastenbond, laat het ons dan weten.

3 jaar vast tarief of variabel energie tarief?

Als u verwacht dat de energie prijzen volgend jaar dalen of gelijk blijven kan een energie 3 jaar vast tarief contract voor stroom en gas een geschikte optie zijn. Wij onderhandelden met meerdere partijen over lage tarieven en eerlijke voorwaarden voor energie 3 jaar vast tarief contracten. De beste keus voor 3 jaar vast tarief voor stroom en gas voor onze leden vindt u hier.

De 3 jaar vast tarief contracten voor stroom en gas bij de Vastelastenbond zijn gebaseerd op vaste tarieven. Dat wil zeggen dat de tarieven gedurende 3 jaar ongewijzigd blijven. U bent dus drie jaar lang verzekerd van een laag vast tarief voor stroom en gas.

Twijfel dus niet en sluit u aan bij hét consumenten collectief van Nederland: de Vastelastenbond!