Gezien de huidige marktontwikkelingen kan het verstandig zijn om uw stroom en gas voordelig voor een langere periode vast te zetten.
Kies voor Budget Energie via Vereniging de Vastelastenbond: collectieve korting, lage tarieven én geen last van de komende prijsstijgen.

Budget Energie 

EXTRA KORTING & ZEKERHEID

  • Beschermd tegen prijsstijgingen
  • Extra korting via Vastelastenbond
  • 36 maanden zekerheid

€ 125,86 /mnd
i

Greenchoice

TUSSENTIJDS OPZEGBAAR

  • Tussentijds boetevrij opzegbaar
  • Extra korting via de Vastelastenbond
  • 36 maanden vaste prijs

Waarom uw prijzen vastzetten

Stroom en gas prijzen zijn afhankelijk van de marktontwikkelingen. Veel schommelingen zorgen voor onrust. Zowel op de markt als in de prijzen. De olieprijs en daarmee de prijs aan de pomp (en de gasprijs) is een constant spel tussen vraag en aanbod. Stijgt de productie en blijft de vraag gelijk, dan daalt de prijs omdat er een overschot aan olie is. Neemt de vraag toe (bijvoorbeeld in de wintermaanden) en daalt de productie dan stijgt de prijs omdat er schaarste is. Vereniging de Vastelastenbond kiest ervoor om haar leden te voorzien van advies afgestemd op deze ontwikkelingen. Dat kan betekenen dat het verstandiger is om te kiezen voor energietarieven die voor een langere periode vast staan. 

Overstappen is niet lastig

Twee op de vijf huishoudens loopt achter met de betalingen. Ruim 27% van de Nederlandse huishoudens noemt als reden te hoge vaste lasten. Overstappen van energieleverancier lijkt moeilijk, maar dat is het niet. Slecht 5 tot 10% van de Nederlandse huishoudens stapt over. Terwijl de energiekosten een grote kostenpost is. De Vastelastenbond maakt het u namelijk gemakkelijk en neemt het graag uit handen.  Regel uw overstap via Vereniging de Vastelastenbond.