Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een leveringsbedrijf is een ander woord voor energieleverancier. Door de liberalisering van de energiemarkt in 2004 zijn er een groot aantal nieuwe aanbieders van aardgas en elektriciteit bijgekomen. Particulieren maar ook zakelijke afnemers kunnen sinds de liberalisering gemakkelijker switchen tussen energieaanbieders. 

Meer leveringsbedrijven sinds liberalisering

Het overstappen weliswaar vergemakkelijkt, maar door de vele nieuwe aanbieders en nieuwe soorten energiecontracten met alle denkbare weggevertjes en marketingtrucs eromheen, is het goed vergelijken van alle contracten bijna een exacte wetenschap geworden.

Mede om deze reden biedt Vereniging de Vastelastenbond als onafhankelijk inkoopcollectief en belangenbehartiger een handige rekentool aan. Hiermee vergelijkt u de tarieven van uw energieleverancier met de energietarieven die in samenwerking met vertrouwde energieleveranciers worden aangeboden. Zo kunt u gemakkelijk uw energieprijs berekenen.

Hulp bij kiezen energieleverancier

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van het juiste energiecontract? In dat geval helpen de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overstapadvies betreffende de verschillende contractvormen die wij aanbieden, in samenwerking met verschillende energieleveranciers:

Ook als u bijvoorbeeld niet tevreden bent over uw huidige energie leveringsbedrijf, of u als u een aanbieding heeft ontvangen van een leverancier waarvan u niet zeker weet of deze voordeel voor u oplevert, helpen wij u graag verder.