Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Maatwerk contracten voor de levering van gas en elektriciteit zijn bepaalde overeenkomsten tussen energiebedrijven en afnemers die geen basisdiensten zijn. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan grotere instanties en industriële bedrijven die een contract aangaan met een specifieke energie leverancier, en daarbij afspraken maken die méér betreffen dan alleen levering maar ook bijvoorbeeld extra service aspecten.

Maatwerk energiecontracten via Vastelastenbond

Maatwerk contracten voor grootverbruikers van energie kunnen ook worden afgesloten via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Wij brengen u graag offertes uit van betrouwbare grootzakelijke energieleveranciers, en staan u bij met raad en daad aangaande uw overstap en alle mogelijke bijkomende vragen.

U kunt ook zelf een berekening maken middels onze berekeningsmodule. U ziet dan gelijk hoeveel u kunt besparen!

Uw voorschotbedrag en besparing berekenen?

  Begin hier
 

Omdat het maatwerkcontracten betreft, helpen wij u graag middels persoonlijk contact. Neem daarom tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 040-7200200. U kunt uiteraard ook buiten kantoortijden contact met ons opnemen, gebruik daarvoor het contactformulier.

Meer over energie

Sinds 2004 is de Nederlandse energie markt geliberaliseerd, en is het voor consumenten steeds gemakkelijker gemaakt om over te stappen tussen contracten voor stroom en gas bij verschillende energieleveranciers. Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger daarom graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de markt, zodat men weloverwogen keuzes kan maken.

Ook zakelijke afnemers kunnen sinds de liberalisering gemakkelijker switchen tussen marktpartijen.

Hulp bij kiezen energieleverancier

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van hét juiste zakelijke dan wel particuliere energiecontract? In dat geval helpen de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overstapadvies betreffende de verschillende contractvormen die wij aanbieden, in samenwerking met verschillende energieleveranciers: