Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een neutron is een elektrisch neutraal deeltje van een atoomkern met ongeveer gelijke massa als het proton. In tegenstelling tot het proton is het neutron niet elektrisch geladen. De neutron is ontdekt door James Chadwick, na voorbereidend denkwerk van onder meer Ernest Rutherford en Paul Dirac.

Neutronen komen voor in de kernen van atomen, en zijn dus kleiner dan atomen ofwel subatomair. Neutronen kunnen vrijkomen bij ontploffende atoombommen, maar ook bij kernsplitsing in reactoren gebruikt voor kernenergie. Het restafval dát hierbij overblijft, is radioactief en zal dat nog duizenden jaren blijven. Doordat de veilige opslag en verwerking en het transport van kernafval grote maatschappelijke, veiligheidstechnische en economische kanttekeningen kent, is kernenergie uit reactoren geen populaire keus als het gaat om consumentenenergie in Nederland. Als alternatief voor stroom die door middel van garanties van oorsprong wordt vergroend, kan de Nederlandse energieafnemer ook kiezen voor 100% in Nederland opgewekte groene stroom.

Ook via Vereniging de Vastelastenbond kunt u voor 100% Nederlandse groene stroom kiezen. Mét collectieve korting uiteraard!

Meer informatie over energie

Wilt u meer weten over energie, gas en elektriciteit in Nederland? Dan helpen wij u graag verder. Hoe meer we als collectief weten, des te krachtiger de vuist die we kunnen maken voor lagere energietarieven, eerlijke klantvoorwaarden en uitgebreide service! Klik op de links voor aanvullende informatie over energie:

…of neem contact met ons op om uw vragen persoonlijk te stellen.