Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Voorwerpen kunnen zowel positief als negatief geladen zijn, ofwel positieve en negatieve lading met zich meedragen. Lading wordt door atoomeigenschappen van het betreffende voorwerp bepaald. Lading wordt uitgedrukt in de eenheid coulomb, waarvan het symbool ‘C’ is.

Ladingen van dezelfde polariteit stoten elkaar af, terwijl ladingen van tegengestelde polariteit elkaar juist aantrekken. Door van dit gegeven gebruik te maken in bijvoorbeeld magnetische elektriciteitsgeneratoren, kan op grootschalige manier elektriciteit worden gewonnen met gebruikmaking van slechts een fractie van de hoeveelheid gewonnen energie als aandrijvingsenergie.

Meer over energie

Vereniging de Vastelastenbond is van mening dat hoe méér consumenten weten, des te beter zij zich kunnen wapenen tegen bijvoorbeeld onzinpraatjes van deur-aan-deur of telefonische verkopers, onduidelijke en/of te hoge energierekeningen en onduidelijke antwoorden vanuit klantenservice medewerkers.

Met dat in ons vizier, helpen wij u daarom aan zo veel mogelijk informatie over de Nederlandse energiemarkt en alles dat daarmee te maken heeft.

Klik op de links voor meer informatie: