Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Een stroomleverancier zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van stroom in uw huis. Er zijn ook nog andere partijen betrokken bij de totstandkoming van de stroom in uw huis, maar daarmee heeft u in hoofdzaak geen contact. Eigenlijk regelt u alles met uw stroomleverancier en betaalt u ook alle kosten aan hen.

In Nederland zijn er tientallen stroomleveranciers actief. De stroom die zij leveren heeft allemaal dezelfde werking tot gevolg. Een verschil tussen de stroom die men levert zit hem in groen of grijze stroom. Daarnaast is de prijs bij iedere stroomleverancier anders.

Veel stroomleveranciers bieden ook gas aan, waarmee u uw huis kan verwarmen en koken. Deze kosten samen, het verbruik, de belastingen en het vastrecht bepalen dan hoeveel u gaat betalen. Stroomleveranciers berekenen het bedrag per maand en incasseren dit per maand. Zodat de kosten elke maand gelijk zijn. In de winter verbruikt u namelijk meer stroom en gas dan in de zomer.

De Vastelastenbond werkt samen met de stroomleveranciers Budget Energie en Green Choice. Onze partners leveren allemaal groene stroom tegen voordelige tarieven.