Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een Watt uur is de hoeveelheid stroom die in een uur geproduceerd kan worden door een watt aan capaciteit volledig in te zetten. De eenheid ‘watt’ staat voor vermogen en een kilowatt wil zeggen: een vermogen van 1.000 watt. Vermogen betekent energie per tijdseenheid en is daarmee een aanduiding voor het vermogen van elektrische stroom.

De watt uur is dus een eenheid om mee te rekenen bij het meten van het elektriciteitsgebruik van een woning of klein bedrijf.

Watts zijn vernoemd naar een Schotse ingenieur die James Watt heette. Naast dit wapenfeit wordt deze man ook beschouwd als de uitvinder van de moderne stoommachine. Daarnaast introduceerde hij paardenkrachten als eenheid voor de kracht van zijn machines en legde hij de grondslagen voor de later pas gangbare thermodynamica.

Meer over energie

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de energiemarkt en alles wat daarmee te maken heeft. Slimme consumenten kiezen namelijk voor eerlijke contracten en leveranciers, zo kunnen we de markt ontdoen van ‘rotte appels’ en wordt het voor iedereen leuker.

Ook u kunt uw energie dus afnemen via Vereniging de Vastelastenbond. Enkele voordelen van het afsluiten van een collectief onderhandeld energiecontract via ons inkoopcollectief:

  • Persoonlijk advies, gebaseerd op uw verbruikssituatie

  • Vertrouwd overstappen

  • Waarschuwing als uw contract afloopt en uw tarieven dus veranderen

  • Persoonlijke klantenservice en vraagbaak tegen lokaal tarief, zonder keuzemenu’s

Wilt u direct profiteren van de voordelen van de Vastelastenbond? Bekijk dan snel onze energiecontracten en stap vandaag nog over: