Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Zonne energie is afkomstig van zonnepanelen die met behulp van de straling van de zon energie opwekken. Zonne energie komt tot uiting in de vormen van warmte en licht. Zonne energie ontstaat in de oorsprong door continue kernfusiereacties in de zon. Zonneenergie is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele energieopwekking. Bij traditionele energieopwekking worden fossiele brandstoffen verbrand; een proces dat tot opwarming van de aarde, de zeeën en de atmosfeer leidt.

Zonne-energie via de Vastelastenbond

Via Vereniging de Vastelastenbond kunt u ook zonne-energie opwekken voor stroom en eventueel warmte. Door intensief marktonderzoek kunnen we de beste prijs/kwaliteitverhouding aanbieden voor zonnepanelen, die door erkende installateurs worden geïnstalleerd. Wilt u meer weten over zonnepanelen met collectieve korting? Bekijk onze zonnepanelen.

Groene energie

De stroom die u uiteindelijk wél verbruikt kan ook groen worden geleverd via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Dit betekent dat de elektriciteit voor 100% in Nederland wordt opgewekt uit o.a. biomassa en windmolens. Benieuwd naar de voordelen van collectief goedkope groene energie via Vereniging de Vastelastenbond? Bekijk de groene energie alternatieven.

Aanvullende informatie over groene energie

Bent u óók een milieubewuste consument? Klik dan op onderstaande links voor aanvullende informatie over groene stroom en aardgas, en alles wat daarmee te maken heeft.