Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Budget Energie

Algemene voorwaarden Budget Energie inzien en downloaden via Vereniging de Vastelastenbond. De algemene voorwaarden van Budget Energie dienen te allen tijde in te zien zijn door bestaande én aanstaande klanten van deze aanbieder van elektriciteit en gas. Op deze pagina vindt je alle voorhanden zijnde algemene voorwaarden van energie leverancier Budget Energie. Je kan de voorwaarden ook terugvinden op de website van Budget Energie. 

Download algemene voorwaarden Budget Energie

Ben je op zoek naar de Algemene Voorwaarden van Budget Energie? Klik op de onderstaande links om de algemene voorwaarden zoals aangeboden door Budget te bekijken en downloaden:

Productvoorwaarden Budget Energie

Productvoorwaarden gelden naast algemene voorwaarden als belangrijke documenten omtrent jouw energie contract met Budget Energie.Elk product of energiecontract heeft eigen voorwaarden. Het is verstandig deze goed in te lezen. Daar staat bijvoorbeeld informatie over de duur van het energiecontract en wat er gebeurt als je het contract vroegtijdig opzegt.

Overige voorwaarden Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie biedt tevens overige voorwaarden aan, die verschillende energie gerelateerde zaken omvatten. Zo moet Budget Energie beschikken over een herroepingsformulier, gedragscode consumenten en energieleveranciers, model aansluit en transportovereenkomst. Deze worden allemaal opgesteld door de Autoriteit Consument en Markt. Energieleveranciers zijn verplicht zich hier aan te houden.

Vragen over algemene voorwaarden Budget Energie

Als je vragen of opmerkingen heeft over de algemene en/of productvoorwaarden van Budget Energie, neem dan ten eerste contact op met Budget Energie.  Mocht het contact met Budget Energie niet tot verduidelijking leiden, neem dan vervolgens contact op met de Vastelastenbond. Wij kennen de markt en kunnen je uitleg geven over de voorwaarden van energieleveranciers, waaronder Budget Energie.