Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Basis informatie energieleverancier Budget Energie

Basis informatie energieleverancier Budget Energie, de Vastelastenbond biedt je alle belangrijke info betreffende Budget Energie! Je vindt via deze pagina alle basis informatie over energieleverancier Budget Energie die je kan helpen een beeld te vormen over deze aanbieder van stroom en gas. Ook kun je de contactgegevens via deze pagina van Budget Energie inzien. Budget Energie houdt zich ook aan de gedragscode consument en energieleverancier. 

Basis informatie Budget Energie

Budget Energie is een online aanbieder van stroom en gas. Budget Energie is een relatief klein energiebedrijf. Door online te opereren worden de bedrijfskosten laag gehouden en kan de energie door Budget Energie relatief voordelig worden aangeboden. Budget hoort bij de prijsvechters in de energiemarkt. Ze zijn voor: Minder betalen, minder gedoe, minder bla bla. Deze aanpak zorgt voor duidelijke jip-en-janneke taal in de energiebranche. Opvallend is de koeswijzigingen van afgelopen jaar. Energieleverancier Budget Energie koopt sinds kort heel duurzaam in, door contracten met windstroomproducenten af te sluiten. Dit is een duidelijke koerswijziging met voorgaande jaren.  Maar daar kopen ze goedkopere duurzame buitenlandse waterkracht en biomassacertificaten bij. Dat is gek, want ze zouden eigenlijk de  bijbehorende windcertificaten moeten kopen. (bron: Onderzoek Milieu & Natuur)

Informatie leveringsvoorwaarden Budget Energie

De informatie uit de leveringsvoorwaarden Budget Energie bied je het nodige inzicht in jouw rechten en plichten aangaande energie overeenkomsten met energieaanbieder Budget Energie.  Klik op de links om de leveringsvoorwaarden budget energie te bekijken en downloaden. Of ga rechtstreeks naar de website van Budget Energie om de voorwaarden te bekijken. Let op> er zijn verschillende energiecontracten en bij elk contract horen andere productvoorwaarden. Deze moet je bij aanmelding bij Budget Energie, samen met het herroepingsformulier per email of op je persoonlijke pagina ontvangen.