Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Ervaringen energieleverancier Budget Energie

Klachten en ervaringen energieleverancier Budget Energie (onderdeel van Budget Thuis), inzichtelijk gemaakt viade Vastelastenbond! De beste manier om een energieleverancier te beoordelen is het raadplegen van de klachten en ervaringen van consumenten die vóór jou energie afnamen bij het betreffende bedrijf.

Positieve ervaringen Budget Energie

Consumenten zijn erg tevreden over Budget Energie. Positieve punten die veel over Budget Energie worden geschreven gaan voornamelijk over de duidelijke en correcte communicatie. De medewerkers worden goed opgeleid en weten wat er speelt in de energiemarkt. In 2023 beoordeelde klanten Budget Energie met een 8,5 (bron: Kiyoh). 

  1. Lage tarieven
  2. Duidelijke uitleg en communicatie

Negatieve ervaringen Budget Energie

Men is over het algemeen dus erg positief over Budget Energie. Maar natuurlijk is er altijd ruimte voor verbeteringen. Dat is bij elke energieleverancier het geval. In het verleden kwam naar voren dat er nog extra aandacht geschonken kon worden aan de administratieve afwikkeling, zoals jaarrekeningen en eindnota's. 

  1. Administratieve afwikkeling
  2. Duidelijkheid over uitbetaling korting 

Deel jouw ervaringen!

Heb je een opmerkingen? of een negatieve ervaring met Budget Energie? Laat het ons weten, dan kunnen we dat meenemen en communiceren aan onze achterban. De klachten en ervaringen van consumenten bieden ons waardevolle inzichten in klantgerichtheid en correctheid van Budget Energie. Daarom horen wij graag jouw ervaringen, zodat we dit kunnen terugkoppelen. Doordat we sinds 2004 actief zijn kennen wij de weg naar vele oplossingen. Neem contact op met de Vastelastenbond en deel jouw klachten en ervaringen Budget Energie.