• Contact
 • Aanvragen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Ervaringen
 • Terug
 • Klachten en ervaringen energieleverancier Budget Energie, inzichtelijk gemaakt via Vereniging de Vastelastenbond! De beste manier om een energie leverancier te beoordelen is het raadplegen van de klachten en ervaringen van consumenten die vóór u energie afnamen bij het betreffende bedrijf.

  Positieve ervaringen Budget Energie

  Consumenten zijn erg tevreden over Budget Energie. Positieve punten die veel over Budget Energie worden geschreven gaan voornamelijk over de duidelijke en correcte communicatie. De medewerkers worden goed opgeleid en weten wat er speelt in de energiemarkt. In 2016 beoordeelde klanten Budget Energie met een 8,1. 

  1. Lage tarieven
  2. Duidelijke uitleg en communicatie

  Negatieve ervaringen Budget Energie

  Men is over het algemeen erg positief over Budget Energie. Maar natuurlijk is er altijd ruimte voor verbeteringen. Dat is bij elke energieleverancier het geval. In het verleden kwam naar voren dat er nog extra aandacht geschonken kon worden aan de administratieve afwikkeling, zoals jaarrekeningen en eindnota's. 

  1. Administratieve afwikkeling
  2. Duidelijkheid over uitbetaling korting 

  Gelukkig! Wanneer u via de Vastelastenbond zich met korting aanmeldt, zijn wij uw aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat voor u alles duidelijk wordt en als u vragen heeft, belt (040-7200200) of mailt u gewoon naar Vereniging de Vastelastenbond.

  Deel uw ervaringen!

  Heeft u opmerkingen? De klachten en ervaringen van consumenten bieden ons waardevolle inzichten in klantgerichtheid en correctheid van Budget Energie. Wij hebben regelmatig overleg met Budget Energie. Daarom horen wij graag uw ervaringen, zodat we dit kunnen terugkoppelen. Als u uw klachten en ervaringen met betrekking tot Budget Energie wilt delen met de Vastelastenbond, dan staan wij u graag bij met vrijblijvend advies en informatie. Doordat we sinds 2004 actief zijn kennen wij de weg naar vele oplossingen. Neem contact op met de Vastelastenbond en deel uw klachten en ervaringen Budget Energie.