• Contact
 • Aanvragen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Ervaringen
 • Terug
 • Wat zegt Nederland over Greenchoice?

  Net als u vinden wij van de Vastelastenbond het heel belangrijk om zo veel mogelijk te weten te komen over deze energieleverancier. Zo vindt de Vastelastenbond het ook belangrijk om te weten wat Nederland zegt, vindt, denkt en schrijft over energieleverancier Greenchoice.

  Positieve ervaringen

  Greenchoice heeft een lange klantrelatie met haar klanten. We merken dat veel consumenten die in het verleden naar Greenchoice is overgestapt, daar ook lang blijven. Dat komt door de duurzaamheid van het bedrijf, maar ook door de duurzame producten die ze aanbieden. 

  1. Greenchoice heeft een 8,4 ranking op gebied van duurzaamheid
  2. Goede klantenservice
  3. Makkelijke overstap

  Negatieve ervaringen Greenchoice

  Niemand is perfect en Greenchoie pretendeert dat ook niet te zijn. Zoals het bedrijf zelf graag verbeteringen ziet op het gebied van duurzaamheid en een energieneutrale wereld, hebben klanten opbouwende kritiek op het gebied van: 

  1. Administratie van teruglevering zonnepanelen
  2. Gebruiksvriendelijkheid van de app

  Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen en klachten van onze leden over energie leverancier Greenchoice. Leden van de Vastelastenbond zijn erg te spreken over Greenchoice. Vaak blijven klanten van Greenchoice jarenlang trouw klant. We zijn constant bezig met de optimalisatie van ons inkoopcollectief en de producten die we aanbieden. Ook in samenwerking met energieleverancier Greenchoice. Daarom horen we graag uw mening.

  Bent ook u door het lezen van de ervaringen en klachten over Greenchoice overtuigd dat Greenchoice de energie leverancier voor u is? Stap dan nu over via de Vastelastenbond en klik hieronder op de overstappen knop of bereken uw energie kosten in onze rekentool.

  Uw klacht of ervaring over Greenchoice telt

  Deel dus alstublieft uw mening, klachten of ervaringen met de Vastelastenbond en/of Greenchoice met ons. Uw mening telt, en draagt bij aan de constante verbetering van de producten en service die de Vastelastenbond en haar partners aanbieden. U kunt hier uw klachten of ervaringen hier met ons delen over Greenchoice.

  Richtlijnen bij het plaatsen van een ervaring of klacht over Greenchoice

  De Vastelastenbond hanteert simpele maar heldere richtlijnen voor het plaatsen van een klacht of ervaring over Greenchoice. Zoals ook u het fijn vindt om meer dan 1 regel of een paar woorden te lezen als klacht of ervaring over een energieleverancier, zo verwachten wij ook van u dat wanneer u een klacht of ervaring wenst te plaatsen, dat u dan ook de moeite neemt om meer dan een paar woorden op te schrijven. Bij klachten over Greenchoice verwachten wij ook van u, dat u de klacht duidelijk omschrijft, de klacht onderbouwt, alsmede de reeds gedane moeite om uw al dan niet gegronde klacht, kenbaar te maken bij uw energieleverancier Greenchoice.

  Tevens zal de Vastelastenbond alle ervaringen en klachten waarbij ongeoorloofd, slecht en haatdragend taalgebruik gehanteerd, direct van de website verwijderen dan wel deze ervaring of klacht niet op de website toelaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Vastelastenbond uw ervaring met of klacht over Greenchoice eerst toetst aan de eerdergenoemde criteria alvorens de Vastelastenbond uw reactie zal plaatsen.