Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier Green Choice

Klachten over energieleverancier Greenchoice worden door de Vastelastenbond zeer serieus genomen. Als onafhankelijke partij kunnen wij klachten onpartijdig beoordelen en waar nodig consumenten voorzien van advies.  

Deel klachten & ervaringen Greenchoice

Alle consumenten – of ze nu lid zijn van de Vastelastenbond of niet – mogen hun klachten en ervaringen met energieleverancier Greenchoice met ons delen. Als het gaat om een probleem of klacht over dit energiebedrijf, dan zullen onze ervaren medewerkers je van vrijblijvend en gratis advies voorzien.

Je kunt als bestaande klant van Greenchoice je klachten óók delen met deze energieleverancier. Je kunt een e-mail sturen en eventueel een gewenste oplossing invullen.

Bekijk klachten & ervaringen Greenchoice

Consumenten delen hun klachten online graag met elkaar en de betreffende (energie)bedrijven. Je kunt met de klachten en ervaringen van andere consumenten een beeld schetsen van de werkwijze van een energiebedrijf.

Neem bij het raadplegen van klachten in acht dat consumenten veel eerder geneigd zijn klachten dan complimenten te delen. Over alle leveranciers zijn meer klachten dan positieve ervaringen te vinden op internet. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek over de energieleverancier die het beste bij jou past.