• Contact
 • Aanvragen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Ervaringen
 • Terug
 • Aanvragen van een energiecontract bij Greenchoice is binnen 5 minuten geregeld. Waar andere leverancier een lang verwerkingsproces hebben is een aanmelding bij Greenchoice is een handomdraai geregeld. Gaat u overstappen naar Greenchoice dan is opzeggen bij uw huidige leverancier niet nodig. Het is tegenwoordig zo geregeld dat de nieuwe leverancier, in dit geval Greenchoice, de oude/huidige energieleverancier op de hoogte brengt van uw overstap. U geeft u meterstanden door aan uw nieuwe leverancier en deze zijn ook direct de eindmeterstanden voor uw oude leverancier. 

  Aanvragen Greenchoice

  Wij verzorgen uw overstap van A tot Z. Sterker nog als uw contractperiode afloopt brengen wij u op de hoogte zodat u weer een nieuw (verleng)contract kan aanvragen. Dus ook met het aanvragen van uw energie contract met Greenchoice helpen wij u vanzelfsprekend graag verder op weg . Als u een aanbod van een nieuwe leverancier heeft gekregen of u vanwege andere redenen uw energie contract wilt opzeggen, neem dan telefonisch contact op met de Vastelastenbond of via ons contactformulier. Wij kijken met u mee of u de correcte vergelijking heeft gemaakt.

  Als u contact zoekt met Greenchoice om de energie leverantie op te zeggen kunt u ook direct contact opnemen met Greenchoice via 010 - 478 23 26 (lokaal tarief).

  Opzeggen Greenchoice 

  Als u energieleverancier Green Choice zelf wilt opzeggen kunt u een opzegbrief sturen naar Greenchoice, kruisplein 15, 3014DB Rotterdam. U kunt ook een e-mail sturen naar vragen@greenchoice.nl, waarna u binnen een paar dagen een instructie ontvangt voor de opzegprocedure of u kunt bellen. Controleer wel goed of uw nieuwe leverancier ook daadwerkelijk goedkoper is. We kijken vrijblijvend met u mee of u alle kostenposten correct heeft vergeleken.

  Alvorens u gaat opzeggen adviseert de Vastelastenbond u om altijd de specifieke voorwaarden van de energieleverancier, Greenchoice, te raadplegen. Voor de levering van energie van Greenchoice zijn voor alle klanten algemene voorwaarden van kracht, hierin staat ook de eventuele opzegmogelijkheden vermeld. Op de Greenchoice.nl website zelf vindt u ook de voorwaarden betreffende het incasso proces van Greenchoice, contract voorwaarden model contract, korting garantie en dergelijke vragen.