Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Opzeggen energieleverancier Nuon

Wilt u uw energiecontract met energieleverancier Nuon opzeggen? Vastelastenbond helpt u graag met een voorbeeld brief om uw energie overeenkomst met Nuon op te zeggen. Komt u er niet uit dan kan vastelastenbond u ook telefonisch helpen met opzeggen.

Aandachtspunten bij opzeggen energiecontract Nuon

Wilt u uw energie contract met Nuon opzeggen? Controleer dan s.v.p. van te voren hoe lang uw vaste contract nog doorloopt:

  • Is uw vaste looptijd reeds verlopen? Dan betaalt u te hoge variabele tarieven, en kunt u te allen tijde boetevrij uw contract opzeggen. U vindt verder op deze pagina verschillende mogelijkheden om op te zeggen.

  • Zit u nog in een vaste looptijd? Dan kan tussentijds opzeggen u een boete opleveren. U kunt zich al aanmelden voor een nieuw contract, maar let er goed op dat uw nieuwe leverancier niet éérder begint te leveren dan uw contract afloopt.

Als u twijfelt aan de looptijd of andere voorwaarden van uw Nuon energie contract, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond voor een controle van uw looptijd en een passend advies.

Voorbeeld opzegbrief

Als u uw contract met energieleverancier Nuon schriftelijk wilt opzeggen, dan kunt u gebruik maken van de voorbeeld opzegbrief Nuon zoals die hieronder wordt weergegeven:

<dagdatum>

<uw naam>
<uw adres>
<uw telefoonnummer>

Betreft: opzegging Nuon contract

Nuon Energy
Postbus 40021 
6803 HA Arnhem

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<uw handtekening!>

<uw naam>
<uw klantnummer>
 

Energiecontract Nuon opzeggen? Dat kan nog gemakkelijker!

Als u via de Vastelastenbond overstapt naar een nieuw, voordeliger energiecontract dan zorgen wij ervoor dat uw contract met Nuon wordt opgezegd. U hoeft zich hiervoor alleen maar aan te melden voor een energiecontract met collectieve korting via de Vastelastenbond.

U maakt dan gratis gebruik van onze uitgebreide overstapservice én natuurlijk de collectieve korting op al onze energiecontracten.

Oók als u bij Nuon een contract met vaste energietarieven heeft, kunt u de opzegging in de toekomst laten verzorgen door de Vastelastenbond. Als uw einddatum minder dan 3 maanden in de toekomst ligt dan kunt u zich aanmelden voor een nieuw energiecontract. De Vastelastenbond honoreert uw einddatum bij Nuon zodat u géén opzegboete hoeft te betalen.

Na uw aanmelding voor één van onze energiecontracten, zorgt de Vastelastenbond ervoor dat Nuon er van op de hoogte wordt gebracht dat u gaat overstappen. U hoeft daarvoor zelf niets te doen, behalve tijdig uw beginmeterstanden door te geven aan uw nieuwe energieleverancier.

Uiterlijk 8 weken nadat u uw beginmeterstanden heeft doorgegeven, volgt de eindafrekening van Nuon en bent u zorgeloos overgestapt op een voordeliger energiecontract!

Meer informatie

De Vastelastenbond helpt u graag aan meer informatie over verschillende energieleveranciers. Klik op de links hieronder voor meer informatie over energieleverancier Nuon.

Klik hier voor algemene informatie over Nuon

Klik hier als u uw energiecontract met Nuon wilt opzeggen

Klik hier voor de algemene voorwaarden van energieleverancier Nuon

Klik hier voor basis informatie over energieleverancier Nuon

Klik hier voor klachten en ervaringen met energieleverancier Nuon

Klik hier voor de contactgegevens van energieleverancier Nuon