• Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Basis informatie over Caiway 

  Op deze pagina ziet u een overzicht van de belangrijkste info omtrent glasvezel internetleverancier Caiway. U kunt via hier Caiway contracten bekijken en vergelijken op kosten en met andere providers

  Geschiedenis Caiway

  Provider voor internet, televisie, bellen en radio Caiway is onderdeel van CAIW. CAIW is in 1981 opgericht. Caiway richt zich op lokale levering van haar diensten en is in verschillende gemeenten in onder meer de provincies Zuid Holland, Utrecht en Noord Brabant beschikbaar.

  Enkele opvallende feiten uit de geschiedenis van CAIW, dat onder het merk Caiway aan consumenten internet, tv, bellen en radiodiensten levert:

  • In 1995 was Caiway de eerste provider die via de kabel internet leverde
  • In 2005 was Caiway de eerste provider die op grotere schaal digitale televisiediensten kon leveren

  Bekijk Caiway contracten

  Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond bekijkt u eenvoudig welke Caiway contracten voor internet/tv/bellen er in uw regio beschikbaar zijn. Omdat Caiway zich richt op regionale levering van haar diensten, zullen niet in elk postcodegebied Caiway contracten beschikbaar zijn. U kunt in dat geval altijd voor een vergelijkbaar contract voor internet en/of televisie & bellen bij een andere provider kiezen via Vereniging de Vastelastenbond.

  Vergelijk kosten Caiway

  Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u de kosten van Caiway contracten vergelijken met andere contracten die in uw regio worden aangeboden door andere providers.

  Overstappen van en naar Caiway

  Bekijk, vergelijk en kies het contract  dat het beste past bij uw budget en wensen en overstappen is zó geregeld. Via Vereniging de Vastelastenbond stapt u namelijk eenvoudig en veilig over van of naar een internet contract bij Caiway. U kunt hier overstappen van internetprovider.

  Overstappen en internetcontracten vergelijken kan vragen opleveren, waarbij wij u heel graag helpen. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 040 – 7200200 (lokaal tarief).

  Kosten Caiway

  De kosten voor Caiway contracten hangen samen met uw persoonlijke wensen alsmede de beschikbaarheid van Caiway diensten op het leveringsadres.

  Caiway biedt deze pakketten aan in de volgende combinaties:

  1. Caiway internet

  2. Caiway internet + tv

  3. Caiway internet + bellen

  4. Caiway internet, bellen + tv (3 in 1 pakket)

  Hoe meer diensten u bij dezelfde provider onderbrengt, hoe lager de prijs per dienst meestal wordt. Ook bij providers geldt dus méér korting als u méér diensten bij hetzelfde bedrijf afneemt.

  Als u wilt weten wat de kosten voor het Caiway contract of pakket dat aansluit op uw budget en wensen voor internet, televisie en bellen, voer dan uw postcode in op onze postcode checker.

  Installatie Caiway

  De installatie van een Caiway pakket voor internet zal voor de meeste consumenten in eerste instantie geen problemen opleveren, aangezien de instructies die worden meegeleverd helder zijn.

  Mocht u er alsnog niet uitkomen met de informatie op de Caiway Installatiepagina, neem dan contact op met Caiway en/of Vereniging de Vastelastenbond.

  Mogelijkheden Telfort

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Telfort diensten op uw adres? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Als u zelfstandig wilt kijken en vergelijken dan voert u uw postcode in op onze postcodechecker.

  Liever een persoonlijk advies omtrent de Telfort mogelijkheden? Neem contact op met de Vastelastenbond.