• Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Caiway Opzegformulier gezocht? Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond vindt een eenvoudig Opzegformulier voor provider Caiway. U kunt dit opzeg formulier aanvullen met uw Caiway klantgegevens en per post versturen naar Caiway.

  Opzeggen Caiway kan echter stukken sneller én gemakkelijker! Via Vereniging de Vastelastenbond kunt u namelijk kiezen voor de internet overstapservice. Daarbij wordt uw contract met Caiway opgezegd door de nieuwe provider die u kiest via de Vastelastenbond.

  Zo hoeft u zelf niets te doen qua opzeggen van uw huidige provider!

  Caiway opzegservice

  De gemakkelijkste manier van opzeggen Caiway is de overstapservice van Vereniging de Vastelastenbond, waarbij u eerst een nieuw internet/tv/bellen contract kiest en Caiway via de Vastelastenbond laat opzeggen door uw nieuwe provider. Klik hier voor opzegservice Caiway

  Twijfelt u aan een overstap van Caiway naar een andere provider? Bekijk dan eens rustig de Vastelastenbond overstaptips & Veel Gestelde Vragen, of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Caiway Opzegformulier

  Opzeggen Caiway kunt u doen met onderstaand ‘Opzegformulier Caiway. U kopieert daarvoor het opzegformulier in uw tekstverwerker, vult het aan met uw persoonlijke gegevens en verstuurd deze naar Caiway. Let op: als u uw contract met Caiway liever op laat zeggen door een Vastelastenbond partner, zodat u zelf niet hoeft op te zeggen, dan volgt u de stappen bovenaan deze pagina.

  Betreft: opzegging Contract Caiway


  Caiway
  Afdeling Klantenservice
  Postbus 444
  1200 JJ Hilversum

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  <uw handtekening!>
  <uw klantnummer>