Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Bellen met Online

Bellen met Online: via hier vindt u alle informatie over bellen via provider Online.nl. Of het nu gaat om digitaal bellen of analoog, de kosten per minuut of per seconde, start tarief, vaste kosten alsook de kosten van het bellen naar mobiele nummers, via deze pagina wijzen we u de weg naar de informatie over bellen via Online.nl die u zoekt!

Kosten bellen Online.nl

Online.nl biedt als provider van digitaal bellen, internet en televisie verschillende pakketten aan. De kosten voor bellen bij Online.nl hangen samen met de keuze van uw pakket. Het is dus verstandig om te bepalen wat uw belgedrag is, voordat u een keuze maakt die de uiteindelijke belkosten bepaalt.

Als u inzicht wilt in de kosten van Online.nl, dan is het dus vooral belangrijk om te weten of u veel of weinig belt:

  • Voor mensen die veel bellen - met kosten voor de vaste van lijn grofweg méér dan € 15 per maand - is het voordelig om een onbeperkt bellen pakket te kiezen.

  • Consumenten die minder dan € 15 per maand aan belkosten maken, doen er beter aan om de belkosten per minuut te laten afrekenen.

Wilt u weten wat de beschikbaarheid en kosten van Online.nl bellen zijn? Voer dan uw postcode in op onze internet vergelijker, en bekijk welke kosten Online.nl bellen voor u met zich meebrengen.

Digitaal bellen pakketten ONLINE.NL

Provider Online.nl biedt verschillende pakketten voor digitale telefonie aan. Bij deze verschillende pakketten hoort per pakket een eigen start tarief, kosten voor bellen naar mobiel, buitenland en informatienummers. Ook kunt u bij online.nl pakketten met onbeperkt bellen afsluiten, die naar uw wens uitgebreid kunnen worden met extra opties.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het online.nl bellen pakket dat bij uw belgedrag en persoonlijke wensen past? Bereken kosten online.nl digitaal