Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Tv van online

TV van Online.nl, u vindt alle specificaties en belangrijke informatie via inkoopcollectief en belangenbehartiger vereniging de vastelastenbond. Op deze pagina verzamelden wij de belangrijkste informatie over tv van Online.nl voor u.

Bekijk hier bijvoorbeeld informatie over analoge en digitale televisie van Online.nl, of interactieve tv. Ook komen de verschillende kosten voor decoders en zender pakketten van Online.nl via deze pagina aan bod.

Online.nl televisie specificaties

Online.nl televisie pakketten worden geleverd met verschillende specificaties. Zo verschilt ten eerste het type verbinding bij de tv pakketten van Online.nl: er wordt zowel analoge tv als (interactieve) digitale televisie aangeboden door Online.nl.

Bij digitale televisie kan men bovendien kiezen voor verschillende decoders, die bijvoorbeeld een opnemen functie hebben of andere digitale specificaties die niet bij een standaard digitale tv decoder van Online.nl worden geleverd.

De specificaties van Online.nl pakketten hangen dus samen met het type verbinding (analoog of digitaal) en het type decoder (interactief/hd/standaard) dat u zelf kiest. Benieuwd naar de specificaties van uw gewenste Online.nl televisie pakket? Bekijk hier uw Online.nl tv pakketten

Zender aanbod Online.nl

Het zender aanbod van Online.nl verschilt per gekozen tv contract. U kunt kiezen voor een goedkoper basis tv aanbod, of kiezen voor (interactieve) digitale tv pakketten van Online.nl die meer zenders bevatten, maar ook duurder zijn.

De kosten hangen dus ook hier samen met het type tv aansluiting en zender pakket dat u zelf kiest. U kunt via de vastelastenbond eenvoudig berekenen wat de verschillende zenderpakketten van Online.nl kosten. Klik voor een berekening

Kosten decoders Online.nl

De kosten voor Online.nl decoders verschillen natuurlijk ook naar gelang er meer of minder functies worden gekozen. Als u voor analoge tv van Online.nl kiest, wordt er géén decoder geleverd. Als u voor digitale tv van Online.nl kiest, kunt u voor verschillende tv decoders kiezen, met ieder hun eigen kosten en functies.