Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Overzicht kosten Online

Overzicht kosten Online, voor iedereen die wil weten of overstappen via inkoopcollectief de Vastelastenbond loont, bieden wij een handige overzichtspagina voor alle kosten van Online contracten voor internet en/of tv en bellen.

Ook als u benieuwd bent naar de kosten van installatie, bijvoorbeeld door een monteur en bijvoorbeeld de interactieve decoder of hd recorder van Online, kunt u deze via deze pagina handig opzoeken.

Kostenoverzicht Online contracten

De kosten per contract voor internet en/of tv en bellen verschillen bij Online. Zo kunt u tv uitbreiden met extra zender pakketten en HD Zenders, maar ook uw internet pc beveiliging en extra downloadsnelheid kunnen extra kosten met zich meebrengen. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar nummers in Nederland, of juist uw belminuten bij Online per minuut laten afrekenen.

Wilt u weten wat de kosten voor Online pakketten/contracten zijn die bij uw persoonlijke voorkeuren aansluiten? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Voer uw postcode in op de postcodechecker

  2. Selecteer Online bij de providers bovenaan het scherm

  3. Bekijk en vergelijk alle kostenoverzichten voor de verschillende Online pakketten

  4. Sluit uw Online pakket vertrouwd af via Vereniging de Vastelastenbond

Vragen over kosten Online?

Mocht u vragen hebben over de kosten van Online pakketten of contracten voor internet en/of tv en bellen uit de Vastelastenbond postcodechecker, neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Onze ervaren en onafhankelijke adviseurs helpen u graag verder.

Bent u een bestaande klant van Online voor internet en/of digitale televisie en bellen? Neem contact op met provider Online.