• Basis informatie
 • Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Ons Brabant Net ervaringen en klachten raadpleegt u uiteraard via de website van inkoopcollectief én belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Als u een contract voor internet en/of digitale tv en bellen bij Ons Brabant Net wilt aanvragen, doet u er verstandig aan deze klachten en ervaringen goed te lezen.

  Ook kunt u via onze website al uw klachten en ervaringen met betrekking tot internetprovider Ons Brabant Net delen met onze adviseurs, die u graag verder helpen. U vindt onze link naar het delen van klachten en ervaringen OnsBrabantNet onderaan deze pagina.

  Bekijk klachten en ervaringen OnsBrabantNet

  Klachten en ervaringen met Ons Brabant Net vindt u via onze website. Eén van de belangrijkste manieren om internet providers eerlijk te kunnen beoordelen is naar onze mening het raadplegen van de klachten en ervaringen die (ex) klanten van internetaanbieders zoals Ons Brabant Net online met elkaar deelden. Klik op de link voor de klachten en ervaringen m.b.t. Ons Brabant Net:

  Deel klachten en ervaringen OnsBrabantNet

  Ook uw eigen klachten en ervaringen Ons Brabant Net kunt u via onze website delen. Het is voor Vereniging de Vastelastenbond een mooie manier om Ons Brabant Net in de gaten te houden aan de hand van de consumenten die klachten en ervaringen (zowel positief als negatief) delen met onze adviseurs.

  De adviseur met wie u uw klachten/ervaringen over internetaanbieder OnsBrabantNet deelt, zal u vervolgens waar nodig helpen met vrijblijvend advies en tips. Twijfel dus niet, en neem contact op over al uw klachten en ervaringen Ons Brabant Net!