Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ons Brabant Net | informatie, vergelijken en overstappen

OnsBrabantNet is sinds 2018 opgehouden met bestaan. 

De dienstverlening van OnsBrabantNet is inmiddels overgenomden door KPN

OnsBrabantNet wa een – de naam verraad het al – Brabantse provider voor internet, televisie, telefonie en radio via glasvezelnetwerken. Het bedrijf was gevestigd in Eindhoven. Benieuwd naar de maximale snelheid van Ons Brabant Net op uw adres? Vul de internet vergelijker op de vastelastenbond.nl website om te zien hoeveel mb internet er geleverd kan worden bij u thuis.

Over Ons Brabant Net

OnsBrabantNet was een consumenteninitiatief uit Zuid-Oost Brabant rondom Eindhoven. Samen met Reggefiber, Edutel en Glashart Media leverde OnsBrabantNet volwaardige glasvezel diensten aan consumenten en bedrijven met internet, digitale televisie, telefonie, radio.

Vergelijk kosten voor internet, digitale Radio/TV en telefonie

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u daarom alle contracten en hun kosten vergelijken met andere contracten in uw postcodegebied. Zo weet u zeker dat u kiest voor de juiste prijs voor uw diensten!

Vergelijk kosten contracten

Dekking OnsBrabantNet glasvezel netwerk

Glasvezel biedt nieuwe mogelijkheden voor nu én in de toekomst. En dat is nodig, want de hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een nieuw netwerk. Een netwerk waarmee de mogelijkheden voor internet, televisie en telefonie ongekend zijn en de voordelen eindeloos. En dat is glasvezel!

OnsBrabantNet biedt onder meer al glasvezel in regio groot Noord-Brabant. Voor meer informatie over de glasvezel dekking in uw woonplaats kunt u ook terecht op de website van OnsBrabantNet. KPN maakt tegenwoordig gebruik van het netwerk van OnsBrabantNet en van OnsNet Nuenen