Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ons Brabant Net | informatie, vergelijken en overstappen

OnsBrabantNet is een – de naam verraad het al – Brabantse provider voor internet, televisie, telefonie en radio via glasvezelnetwerken. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Benieuwd naar de maximale snelheid van Ons Brabant Net op uw adres? Vul de internet vergelijker op de vastelastenbond.nl website om te zien hoeveel mb internet Ons Brabant Net kan leveren bij u thuis.

Over Ons Brabant Net

OnsBrabantNet is een consumenteninitiatief uit Zuid-Oost Brabant rondom Eindhoven. Samen met Reggefiber, Edutel en Glashart Media levert OnsBrabantNet volwaardige glasvezel diensten aan consumenten en bedrijven met internet, digitale televisie, telefonie, radio.

Bekijk Ons Brabant Net contracten

Als u in Brabant woont en er is een actief glasvezelnetwerk beschikbaar in uw woongebied, dan is de kans groot dat OnsBrabantNet uw provider voor internet en/of televisie en bellen kan worden.

Ook via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u de contracten van OnsBrabantNet veilig en vertrouwd afsluiten.

Omdat Ons Brabant Net zich richt op regionale levering van haar diensten, zullen niet in elk postcodegebied Ons Brabant Net contracten beschikbaar zijn. U kunt in dat geval altijd voor een vergelijkbaar contract voor internet en/of televisie & bellen bij een andere provider kiezen via Vereniging de Vastelastenbond.

Controleer beschikbaarheid + bekijk Ons Brabant Net contracten

Vergelijk kosten Ons Brabant Net

Hoe verhouden de kosten van de contracten voor internet en/of tv en bellen van Ons Brabant Net zich tegenover concurrerende providers? Een goede vraag, waar wij u graag het antwoord op geven.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u daarom alle contracten en hun kosten van Ons Brabant Net vergelijken met andere contracten in uw postcodegebied. Zo weet u zeker dat u kiest voor de juiste prijs voor uw diensten!

Vergelijk kosten contracten

Overstappen van en naar Ons Brabant Net

Neem voor al uw vragen over overstappen van Ons Brabant Net naar een andere provider contact op met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond via telefoonnummer 040 – 7200200 (lokaal tarief).

Liever zelfstandig vergelijken en overstappen? Uiteraard kan dat ook! Bekijk, vergelijk & stap over

Overstappen internet OnsBrabantNet

Als u kiest voor het aanbod van OnsBrabantNet via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

Dekking OnsBrabantNet glasvezel netwerk

Glasvezel biedt nieuwe mogelijkheden voor nu én in de toekomst. En dat is nodig, want de hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een nieuw netwerk. Een netwerk waarmee de mogelijkheden voor internet, televisie en telefonie ongekend zijn en de voordelen eindeloos. En dat is glasvezel!

OnsBrabantNet biedt onder meer al glasvezel in regio groot Noord-Brabant. Voor meer informatie over de glasvezel dekking in uw woonplaats kunt u ook terecht op de website van OnsBrabantNet.