Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Over KPN, basis informatie

Basis informatie over KPN vindt u natuurlijk via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond! Op deze pagina vindt u de weg naar de basisinformatie over de abonnementen en pakketten die KPN aanbiedt.

Zo bieden wij u via dit deel van de website inzicht in de kosten van pakketten voor internet en/of digitale televisie en bellen die aangeboden worden door provider KPN.

Ook bieden wij u hier inzicht in de installatie mogelijkheden en technische aspecten van de verschillende diensten en overeenkomsten voor internet, tv en bellen die KPN via de Vastelastenbond aanbiedt.

Informatie pakket kosten KPN

Per pakket voor internet en/of tv en bellen dat aangeboden wordt door provider KPN gelden specifieke kosten. Daarnaast kunt u bij KPN kiezen voor uitbreidingen, zoals harddisk recorders, extra zender pakketten en onbeperkt bellen pakketten.

Het is niet gemakkelijk om deze kosten zelf allemaal te moeten achterhalen en vergelijken. Vereniging de Vastelastenbond helpt u daarom om stapsgewijs uw wensen en daarmee de kosten voor uw KPN pakket te achterhalen en vergelijken met andere providers:

Installatie KPN pakket

Heeft u vragen over of wilt u hulp bij de installatie van een KPN pakket? Of bent u benieuwd naar de monteurs kosten van KPN? Ook daarmee helpt Vereniging de Vastelastenbond u graag verder. Wij schreven een speciale pagina over de installatie mogelijkheden van KPN pakketten die wij aanbieden. U bekijkt deze pagina via onderstaande link:

Meer informatie over KPN

Wij bieden u graag zo veel mogelijk informatie over aanbieder van internet, tv en bellen KPN. Klik op onderstaande links voor meer info over KPN: