Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Over KPN, basis informatie

Basisinformatie over KPN vind je bij de Vastelastenbond! Via deze pagina kom je bij de basisinformatie over de abonnementen en pakketten die KPN aanbiedt.

Je krijgt inzicht in de kosten van pakketten voor internet en/of digitale televisie en bellen die aangeboden worden door provider KPN.

Ook krijg je inzicht in de installatiemogelijkheden en technische aspecten van de verschillende diensten en overeenkomsten voor internet, tv en bellen die KPN via de Vastelastenbond aanbiedt.

Informatie pakketkosten KPN

Per pakket voor internet en/of tv en bellen dat aangeboden wordt door provider KPN gelden specifieke kosten. Daarnaast kun je bij KPN kiezen voor uitbreidingen, zoals harddisk recorders, extra zenderpakketten en onbeperkt bellen pakketten.
 

Geen zin om met je vaste lasten bezig te zijn en kleine lettertjes te lezen? Besteed het aan ons uit! 
Meer informatie  

Overige 

Het is helaas niet altijd gemakkelijk om deze kosten zelf te moeten achterhalen en vergelijken. De Vastelastenbond helpt je daarom om stapsgewijs jouw wensen en daarmee de kosten voor uw KPN pakket te achterhalen en vergelijken met andere providers:

Installatie KPN pakket

Heb je vragen over de installatie van een KPN pakket? Of ben je benieuwd naar de monteurskosten van KPN? Ook daarmee helpt de Vastelastenbond je graag verder. Wij schreven een speciale pagina over de installatiemogelijkheden van KPN pakketten die wij aanbieden. Je checkt deze pagina via onderstaande link:

Meer informatie over KPN

Wij bieden graag zo veel mogelijk informatie over aanbieder van internet, tv en bellen KPN. Klik op onderstaande links voor meer info over KPN: