Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Unet glasvezel | informatie, vergelijken en overstappen

Hier vind u een overzicht van belangrijke info voor zakelijke afnemers omtrent internet-, tv- en telefonieprovider UNET. UNET levert sinds 2014 niet meer aan particulieren. Dit betekent dat UNET geen diensten meer leveren aan consumenten. Lees over de werkwijze, vergelijk de contracten die UNET aanbiedt en stap via Vereniging de Vastelastenbond over van óf naar UNET.

Werkwijze UNET

UNET is een aanbieder van ADSL en glasvezel internet, bellen televisie en radio voor bedrijven. Unet heeft een eigen data center in Almere en toegang tot Eurofiber, een netwerk met 18.000 kilometer aan snelle glasvezel netwerkkabels. UNET is dus niet beschikbaar voor particuliere afnemers. Voor een overzicht van providers die wél leveren aan particulieren klikt u hier.

Bekijk UNET contracten

Bent u ondernemer? Dan kunt u de contracten van UNET bekijken en vergelijken én natuurlijk overstappen naar het pakket dat u kiest. Via de website van UNET kunt u controleren of deze provider in uw gebied contracten aanbiedt. Als u twijfelt over de beste aanbieding voor uw persoonlijke wensen en budget, bel ons dan op telefoonnummer 040 – 7 200 200 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vergelijk kosten UNET

Bent u reeds klant van UNET, maar wilt u weten of u wel voordelig genoeg uit bent? Daarbij helpen wij u graag! Neem contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 040 – 7200 200, of vergelijk uw kosten zelfstandig.

Overstappen van en naar UNET

Bekijk, vergelijk en kies kortom het contract  dat het beste past bij uw budget en wensen en overstappen is zó geregeld.